Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

tulucy 20:57, 24 lut 2017

Jolu śliczne pierzaste zazdroszczę sąsiedztwa lasu... To dużo daje...
jolanka 22:37, 24 lut 2017

asiak napisał(a)
Jaka słodka ta ptaszynka

Uwielbiam podglądac ptaki. Zachowuje sie często tak samo jak ludzie Kłócą się, przepychają, ganiają mam wrażenie, że czasami robią miny do obiektywu
jolanka 22:38, 24 lut 2017

BasiaLT napisał(a)
Świetne łowy, fajnie uchwyciłaś.

Stałam w jednym miejscu chyba z godzinę, sypałam jedzonko i czekałam
jolanka 22:40, 24 lut 2017

anbu napisał(a)
Joluś gratki na 400
śliczne foty

Aniu, dziękuję bardzo Sama nie wiem jak te 400 stron powstało. To Wasza zasługa przede wszystkim
jolanka 22:45, 24 lut 2017

anka_ napisał(a)
Jejku ale u ciebie Jolu skrzydlatych piękności się naleciało. Kowalika widziałam niedawno w mojej okolicy i mam nadzieję, że kiedyś zawita i do mnie. Pierwszy raz widziałam- cudny jest.
U mnie generalnie odkąd śnieg stopniał to pustki przy karmniku (tylko bażanty się stołują). Ale właśnie sypie śnieg....

Naliczyłam już chyba 15 gatunków ale większość jest dla mnie za szybka Zanim uruchomię aparat to juz ich nie ma
Kowaliki to uważają się za gospodarzy karmnika, przeganiają sikorki ale one sprytnie sobie z nimi radzą On wybiera ziarna bardzo dokladnie, szuka pełnych, jak mu coś nie pasuje to odrzuca. Sikorki łapią pojedynczo i w nogi, tzn. na drzewo
Bażanty przychodzą pod ogrodzenie, do środka na razie nie wchodzą. Słyszę je już od rana
jolanka 22:48, 24 lut 2017

Bogdzia napisał(a)
Jolu to czyżyk.Piękne zdjęcia.

dzięki Bogdziu Śliczny jest Chyba był glodny bo jak dosiadł się do stołówki to siedział chyba z godzinę i nie odlatywał. Denerwował sie tylko, że sikorki i kowaliki podjadaly mu co nieco
jolanka 22:48, 24 lut 2017

ag_zie napisał(a)
Super zdjęcia! Lubię takie widoki

Ja też Moge tak godzinami
jolanka 22:52, 24 lut 2017

katel napisał(a)
Jola ja powojniki już ścięłam, jak w zeszłym roku sadziłaś to tnie się krótko w celu zagęszczenia - no oczywiście poza tymi co ich się nie tnie

Kasiu, dzięki Dzisiaj sypało i padało więc muszę poczekać na poprawę pogody Takiego bez cięcia mam tylko jednego Pozostałe muszę ciąć. Dobrze, że piszesz o cięciu w pierwszym roku wszystkich
jolanka 22:55, 24 lut 2017

mirkaka napisał(a)
Ale piękne zdjęcia Jak Ty to robisz że takie nieporuszone, jakby pozowały

Zdjęcia robię w trybie tzw. sportowym, gdzie masz kilka zdjęć jedno po drugim przy bardzo krótkim czasie otwarcia migawki Wtedy nawet jak sie ruszają to i tak można uchwycić je dosyc dobrze
jolanka 22:57, 24 lut 2017

agnieszka_m napisał(a)
Jola piękne fotki ptaszków
czym ich nakarmiłaś że tak pozują ??

Ba Sam najlepszy słonecznik. Kupuję co tydzień po 3 kilogramy. Do tego sloninka i kule tłuszczowe.