Naliczyłam już chyba 15 gatunków ale większość jest dla mnie za szybka Zanim uruchomię aparat to juz ich nie ma
Kowaliki to uważają się za gospodarzy karmnika, przeganiają sikorki ale one sprytnie sobie z nimi radzą On wybiera ziarna bardzo dokladnie, szuka pełnych, jak mu coś nie pasuje to odrzuca. Sikorki łapią pojedynczo i w nogi, tzn. na drzewo
Bażanty przychodzą pod ogrodzenie, do środka na razie nie wchodzą. Słyszę je już od rana
dzięki Bogdziu Śliczny jest Chyba był glodny bo jak dosiadł się do stołówki to siedział chyba z godzinę i nie odlatywał. Denerwował sie tylko, że sikorki i kowaliki podjadaly mu co nieco
Kasiu, dzięki Dzisiaj sypało i padało więc muszę poczekać na poprawę pogody Takiego bez cięcia mam tylko jednego Pozostałe muszę ciąć. Dobrze, że piszesz o cięciu w pierwszym roku wszystkich
Zdjęcia robię w trybie tzw. sportowym, gdzie masz kilka zdjęć jedno po drugim przy bardzo krótkim czasie otwarcia migawki Wtedy nawet jak sie ruszają to i tak można uchwycić je dosyc dobrze