Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 21:04, 25 lut 2017

Margerytka40 napisał(a)
Joluś historyjka ptaszkowa cudowna ,sama do siebie się uśmiechałam . Ślicznie fotografujesz a dla mnie to ciemna magia ,nawet szkoda mi kasy na lepszy aparat bo i tak nie znam się na fotografowaniu. Jeszcze jedna rzecz do nauczenia

Asiu, a jaką ja mam radochę jak to najpierw oglądam na żywo a później na ekranie Tym bardziej, że to czysty przypadek kiedy uda się je tak zlapać

Aparat kup, zobaczysz, że będziesz miala bardzo dużo frajdy a nauczysz się robiąc zdjęcia Ja dopiero poznaję aparat, bo mam go od niedawna
jolanka 21:05, 25 lut 2017

vita napisał(a)
Świetnie podpatrzone ptaki

Podgladaczka jestem
Makao_J 21:05, 25 lut 2017

Oj tam Joluś Ja ostatnio podniecałam się pięknym ptaszęciem u siebie a okazało się że to sójka. Ja jeszcze większy laik w tej sprawie od Ciebie jestem.

Dobrze że mamy ogrodowisko i miejmy nadzieję że jak strzelimy gafę to nie pomyślą o nas że ciemnogród jakiś
jolanka 21:05, 25 lut 2017

anbu napisał(a)
Joluś uwielbiam patrzeć na Twoje ptaszki

To jest nas dwie
jolanka 21:07, 25 lut 2017

Makao_J napisał(a)
Ale cudne fotki ptakom zrobiłaś.

Jak ja żałuję że mój aparat tak nie przybliża Nie mam odpowiedniego obiektywu

Oj tak, bez obiektywu nic bym nie zrobiła Cieszę się, że zdecydowałam sie kupić od razu dwa Ale przecież Ty, Aniu robisz piekne zdjęcia. Postaw karmnik blisko okna
Makao_J 21:09, 25 lut 2017

jolanka napisał(a)

Oj tak, bez obiektywu nic bym nie zrobiła Cieszę się, że zdecydowałam sie kupić od razu dwa Ale przecież Ty, Aniu robisz piekne zdjęcia. Postaw karmnik blisko okna

Myślałam o tym ale musiałabym specjalny kołek wbić w ziemię chyba
jolanka 21:14, 25 lut 2017

Makao_J napisał(a)
Oj tam Joluś Ja ostatnio podniecałam się pięknym ptaszęciem u siebie a okazało się że to sójka. Ja jeszcze większy laik w tej sprawie od Ciebie jestem.

Dobrze że mamy ogrodowisko i miejmy nadzieję że jak strzelimy gafę to nie pomyślą o nas że ciemnogród jakiś

A bo sójki to piekne ptaki

tylko łobuziaki ptasie

Ogrodowisko uczy, przecież nie każdy jest specjalistą w każdej dziedzinie. Fajnie jest jeśli ktoś, w tym przypadku Bogdzia, kto poprawia
Ja w każdym razie pytałabym w nieskończoność jeśli tylko pozwoliłoby to mi nauczyć sie więcej czasami nie chcę zawracać innym głowy, ale cieszę się jeśli "samo" se tak dzieje
jolanka 21:16, 25 lut 2017

Makao_J napisał(a)

Myślałam o tym ale musiałabym specjalny kołek wbić w ziemię chyba

No to w czym problem
eM postawił mi na tarasie na stole ogrodowym karmnik, miseczki itp Pod samym oknem kuchennym
Marga 22:49, 25 lut 2017

cudne masz ptaszki Jolu!
Nie trzeba w domu nawet telewizora, kiedy takie ptasie spektakle masz za oknem
Margerytka40 22:52, 25 lut 2017

jolanka napisał(a)

Asiu, a jaką ja mam radochę jak to najpierw oglądam na żywo a później na ekranie Tym bardziej, że to czysty przypadek kiedy uda się je tak zlapać

Aparat kup, zobaczysz, że będziesz miala bardzo dużo frajdy a nauczysz się robiąc zudjęcia Ja dopiero poznaję aparat, bo mam go od niedawna

Jola a jaki masz aparat?Muszę rozejrzeć się za jakimś chyba ale słabo się na tym znam.