No proszę, a u mnie odwrotnie, jak na razie róże dosyć słabo zbierają się do ponownego kwitnienia. Aż zła jestem, po przyjeździe wczoraj pkdlałam jeszcze magiczna siłą, może to cos da Podejrzewam, ze jednak te deszcze wypłukuja u mnie szybciej składniki pokarmowe, powinna była pomyśleć o tym wczesniej,
Celu, tak, Pashmina się nie oczyszcza ale ma tak dużo kwiatów, ze te suchmelce naprawdę nie przeszkadzaja. Trochę obrywam jak widzę za dużo ale jest ok. Kupuje, będziesz zadowolona na 100%
Aniu, mam Kilimandżaro Kupilam w Pęchcinie w tym roku ale niewiele jeszcze mogę powiedzieć. Krzaczek jeszcze niewielki, wiem tylko to, co w internecie Ma być piękna Chciałam taka bardziej pagodową ale .... Tez kupie
Małgosiu, mnie też było baaaardzo miło Cie poznać Cudnie się z Toba rozmawia, czułam się tak, jakbyśmy znały się od dawna. Mam nadzieję, ze będzie jeszcze okazja, bo nie nagadałam się
Też muszę u Ciebie nadrobić a zrobię to z ogromna przyjemnością.
Lody byly super, zjadlam podwójnie
Kasku, mam Jasmine, Giardine, New Dawn, Klasztorną, Elfe, Edenke, Camelot.
Hmm, każda inna, Jasmina pięknie się zapowiada, Elfe podmarzla i słabo sobie radzi w tym roku.
Klasztorna w UB roku była fantastyczna a teraz trpez podmarznieta odbudowuje się ładnie i oby dala rade do piękna jest.
Edenki są przepiękne. Polecam. Camelot tez fajnie wygląda taki nakreskowany ciekawie.
Jasmina i Giardina na pewno