Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

Bogdzia 17:20, 22 sie 2017

Jolu zaglądam od czasu do czasu , piękne masz róze i strasznie mnie ciekawią Twoje wyroby artystyczne, pokazywałas je?
Kasiolaaa 17:35, 22 sie 2017

Casanowa jak to casanowa zawsze musi byc boski zeby zachwycac kobietki
ElzbietaFranka 00:29, 23 sie 2017

Sierpień to miesiąc w którym wszystko rośnie i kwitnie oprócz roslin wiosennych.
Twoje róże pewnie kwitną drugi raz. Moje za drugim razem kwitną jeszcze ładniej niż pierwszy ich rozkwit. Odchorowały wiosenne przymrozki i teraz nadrabiają.

Jezówki piękne te pełne bordowe.
Zawsze się zastanawiałam przy zamówieniu róż czy zamówić rózę Pashminę coś mnie zawsze zastanawia. Jest ładna, ale przy przekwitnięciu kwiatu pewnie wisi taki brązowy dzyndzel na łodydze. Nie oczyszcza się to ma plusy i minusy. Np teraz jak tak leje to szybko pewnie gnije bo nasiąknięta wodą.

Na obrazku w firmach te róże tak pięknie wyglądają a potem w realu nie za bardzo wyglądaja na tle innych róż mam takie dwie róże jeszcze poczekam może się rozbujają.
anbu 09:55, 23 sie 2017

Jolu czy ty masz Kalinę Kilimandżaro? Możesz coś więcej o niej napisać? Jak ona rośnie i czy w ogóle można ja ciąć?
Bo nie mam za dużo miejsca a chciejstwo mnie dopadło
Aurelllia 11:47, 23 sie 2017

Przepiękne ujęcia rabat Wszystko dorodnie kwitnie ile jeżówek Róże piękne o hortensjach nie wspomnę - ja dopiero zaczęłam z nimi przygodę w zeszłym roku, ale coś czuję, że ich grono się powiększy
15:46, 23 sie 2017
Joluś zajrzyj do mnie, może będziesz znać tego potwora co znalazłam na liściu? Nie wiem czy go wyeliminować z ogrodu czy zostawić
malgorzata_s... 20:33, 25 sie 2017

Jolu strasznie miło było się z Tobą zobaczyćJesteś fajna babka, wyjątkowa. Buziaki Muszę Twój wątek przestudiować bo już widzę że fotki cudne robisz
Kasia_CS 08:14, 26 sie 2017

Jolu, mogłabyś napisać jakie róże pnące masz i które najbardziej byś poleciła? Tylko tonacje różu, bieli - zero żółtego i czerwonego poproszę edenka to u mnie już pewniak , więc może masz coś ciekawego innego jeszcze?
jolanka 11:55, 26 sie 2017

Bardzo dziękuję za przemile wpisy- odpowiem wieczorem bo dopiero wrocilam z wakacyjnych wycieczek
Byłam na Lubelszczyźnie, cudnie spędziłam czas m.in. w ogrodzie Gosi (Kolorowy ogród....) gdzie poznalam wreszcie osobiście Kasię (Kindzia) i Gosię (małgorzata_s...). Dziewczyny, jestescie super, jak będę się wybierała na kradziejstwo koni, to tylko z Wami
Pobuszowalysmy tez po szkółkach, zakupy są, a i owszem : D
Zdjęć niestety ze spotkania nie mam

Reszta później, bo muszę się rozpakowac i obejrzeć dookoła, eM był sam przez ponad tydzień
dominika_ 12:43, 26 sie 2017

A to stąd ta cisza u Ciebie, jestem ciekawa co tam upolowałaś