Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

JoannA 19:56, 02 wrz 2017

Joluś
Fajnie było się znów spotkać pogawędzić chwilę. Tylko tem czas tak szybko biegnie.
Buziaki
pestka56 20:00, 02 wrz 2017

Nieźle ci idzie z tym hobby. 2 pierwsze najbardziej mi się podobają. Lubię pejzaże Kiedyś trochę też malowałam i rysowałam. Potrafię docenić rękę i umiejętność przełożenia na płótno, czy papier tego co się widzi.
Masz więcej obrazków? Pokaż, proszę
Kasia_CS 21:36, 02 wrz 2017

Przelotnie, ale zawsze miło Cie zobaczyć!! Co tam nakupowałaś poza tyczkami ?
jolanka 19:13, 03 wrz 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Jolu ja na takie warsztaty zapisuje sie od kilku lat i zawsze cos mi wypada, ale w tym roku juz powiedzialam koniec bede chodzila moze tez cos stworze na papierze.
Mam kolezanka malarke, kiedys z nia siedzialam w ciszy a ona malowala. To jest cos pieknego widziec cos wiecej niz inni i przelac to na papier czy na plotno. Lub miec nie przecietny sluch i grac na instrumencie..

Elu, dopóki będzie "coś" wypadać, nigdy nie zdecydujesz się na realizacje swoich marzeń. Życie mamy tylko jedno a czas tak szybko ucieka, że szkoda go na marzenia. Trzeba je realizować Wszyscy u mnie wiedzą, że wtorek po poludniu to czas dla mnie, choćby się waliło i paliło
jolanka 19:15, 03 wrz 2017

Iwk4 napisał(a)
Fajnie masz z tymi warsztatami. W dzieciństwie chodziłam na takie. A teraz nie mam gdzie... szkoda...

Musisz poszukać, myslę, że znajdziesz. Oczywiście, czasami trzeba dojeżdżać troche kilometrów ale zapewniam Cię, że warto
jolanka 19:18, 03 wrz 2017

dominika_ napisał(a)
Jolu bardzo miło było Cię spotkać i zamienić słówko, niestety na hali nie udało mi się Was znaleźć. Mam nadzieję, że zakupy udane.

Też sie baaardzo cieszę. Trzeba bylo krzyczeć
Zakupów duzo nie robiłam. Kilka jeżówek, dwie trawki. Nie chciałam czekać do końca aby kupić coś ze stoisk
jolanka 19:20, 03 wrz 2017

JoannA napisał(a)
Joluś
Fajnie było się znów spotkać pogawędzić chwilę. Tylko tem czas tak szybko biegnie.
Buziaki

Joasiu, za szybko. Trzeba specjalnie sie umówić i pogadać jak ludzie Przy takich okazjach trochę za szybko wszystko biegnie - my przede wszystkim
jolanka 19:22, 03 wrz 2017

pestka56 napisał(a)
Nieźle ci idzie z tym hobby. 2 pierwsze najbardziej mi się podobają. Lubię pejzaże Kiedyś trochę też malowałam i rysowałam. Potrafię docenić rękę i umiejętność przełożenia na płótno, czy papier tego co się widzi.
Masz więcej obrazków? Pokaż, proszę

Dziekuję za komplementy
Na razie nie będe pokazywala - kilka mam rozpoczętych, kilka hmm niekoniecznie udanych. czekam na dluższe wieczory
jolanka 19:23, 03 wrz 2017

Kasia_CS napisał(a)
Przelotnie, ale zawsze miło Cie zobaczyć!! Co tam nakupowałaś poza tyczkami ?

Bo wszyscy jak perszingi latali Niewiele zakupów, jeżówki, trawki.
jolanka 19:33, 03 wrz 2017

Przepraszam, że dopiero teraz napiszę o targach ZTŻ. Miałam "latany" weekend i dopiero po poludniu dotarłam do domu od wczoraj
Cóż, mam wrażenie, że co roku jest baaardzo podobnie. Stoiska podobne, rosliny podobne, wystawcy ci sami
Cudownie bylo spotkać się z dziewczynami, pogadać, poplotkować, wypic kawę i nie tylko Zakupy zrobiłam niewielkie: trzy jeżówki, dwie trawki, ale..... i tak bagażnik miałam pełny bo Iwonka -Inka przytargała pół swojego ogrodu Oj, czego to ja nie dostalam: hosty, astry, róże, sadziec, monarda. Dobrze, że nie miala samochodu dostawczego Poniewaz za rośliny się nie dziękuje to tylko buziaki baaaardzo wielkie.
Teraz kilka zdjęc ale robionych telefonem więc