Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 09:49, 07 wrz 2017

Gosiek33 napisał(a)
Robiłaś zdjęcie ,metki, na stipie, możesz podać nazwę?

Poszukam później Gosiu, mam w komputerze a teraz piszę z tabletka.
jolanka 09:50, 07 wrz 2017

mirkaka napisał(a)
Jolu, cudowne obrazy malujesz, pierwszy pejzaż zachwyca, a na drugim to słońce naprawdę świeci Jak to fajnie że możemy na ogrodowisku takich zdolnych ludzi poznać

Rumienię się, bardzo dziękuję
jolanka 10:00, 07 wrz 2017

Aurelllia napisał(a)
Jolanka dawno nie byłam a tyle się dzieje u Ciebie, tyle wpisów Pogoda do d... to i czas połazić po forum się znalazł Śliczne obrazy - dla mnie żadna amatorszczyzna, śliczne są, chętnie bym u siebie powiesiła, bo lubię pejzaże i tematykę obrazów roślinnych u mnie w pokoju wiszą trzy z motywem kwiatów ja do malowania mam dwie lewe ręce, niestety od zawsze no i na targach byłaś ja to zawsze coś przegapię.... net mi nie działał akurat przed targami i nie mogłam dopatrzeć czy jakiegoś spotkanka nie ma no i ten wyjazd u mnie na spontanie był Bardzo fajne momenty z targów uchwyciłaś

Masz rację, pogoda do d...y. Żyć się odechciewa. Nic nie można robić w ogrodzie. Masakra. Doniczki stoją, sadzić nie ma jak, trawa ma z kilometr długości wrrrr
Ja tez myslalam, ze nic nie potrafię narysować. Przekonano mnie, ze muszę spróbować a jak nie wyjdzie to nic nie szkodzi, zabawa fajna będzie: D Tez spróbuj
Hihi, tez często przegapiam ważne informacje. Na targach było fajnie, lubię taka atmosferę
jolanka 10:03, 07 wrz 2017

lojalna_ napisał(a)
Ja narazie memory kupiłam a tu już medi ))

Zazdraszczam ocxoplasu towarzystwa i zakupoważnienia .

Obrazy piękne Jolciu

Memory tez kupilam, podzieliłam na 3 części i czekam na wiosnę Tfu, tfu
Nie trzeba zazdrosvic tylko przyjechać
Dziękuję Jolu
jolanka 10:07, 07 wrz 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale cudne powojniki zdobyłaś Też bym miała amok w oczach chyba

Gosiu ja ich jeszcze nie zdobylam Poszukam w Ożarowie, może zdobędę.
To jest bardzo ciekawe, jak ogląda się tyle i takich roślin a jeszcze widzi innych ludzikow śliniacych się na ich widok to tir-a można zapakować Specjalnie nie wzięłam za dużo gotówki
jolanka 10:09, 07 wrz 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Jolu czegoś nie rozumiem, czy to nowości powojnikowe, czy nowe kupiłaś dla siebie.
Jak te powojniki się nazywają.

Ela, to nowości na targach. Poszukam nazw bo teraz nie pamiętam
jolanka 10:18, 07 wrz 2017

Pogoda masakryczna, leje od tygodnia Nic nie można robić, zdjęć też. Mam trochę doniczek z roslinami , ciekawe jak i kiedy posadzę. Od dwóch dni leże pod kołdrą, chyba cos mnie dopadło. Wczoraj musialam być w przerwie leżenia w pracy Dzisiaj juz się nie dało.
Jak tak dalej pójdzie to wszystko zgnije o choróbskach grzybowych nie wspomnę Trawa wygląda jak na prerii, jak ją potem kosić?
Kasya 10:39, 07 wrz 2017

a propos awatarka...ramiona chociaz przykryj bo sie bardziej przeziebisz...

a jakie cebule masz w tym roku do sadzenia ?
od dzisiaj sa w L ...jakby co...
mrokasia 10:52, 07 wrz 2017

jolanka napisał(a)
Pogoda masakryczna, leje od tygodnia Nic nie można robić, zdjęć też. Mam trochę doniczek z roslinami , ciekawe jak i kiedy posadzę. Od dwóch dni leże pod kołdrą, chyba cos mnie dopadło. Wczoraj musialam być w przerwie leżenia w pracy Dzisiaj juz się nie dało.
Jak tak dalej pójdzie to wszystko zgnije o choróbskach grzybowych nie wspomnę Trawa wygląda jak na prerii, jak ją potem kosić?

Uuuu, zdrowia zatem!!!
Zdrowie ważniejsze nawet za cenę zdechniętych roślin.
U mnie trawa też już wysoka a skosić nie ma jak . Leje bez opamiętania! Rabata rozgrzebana... Eh!!!
Kindzia 10:54, 07 wrz 2017

Nawet nie mów o grzybie...mam nadzieję swoim wrzosom szałer zrobić jutro. Bo mi 3 chorują. Chyba się wścieknę jak mi 3 wypadną z obwódki, przecież jednakowe są. Jak tu dosadzić potem, jak tych rosnących z nazwy nie znam???