Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

mirkaka 11:01, 06 wrz 2017

Jolu, cudowne obrazy malujesz, pierwszy pejzaż zachwyca, a na drugim to słońce naprawdę świeci Jak to fajnie że możemy na ogrodowisku takich zdolnych ludzi poznać
Aurelllia 13:43, 06 wrz 2017

Jolanka dawno nie byłam a tyle się dzieje u Ciebie, tyle wpisów Pogoda do d... to i czas połazić po forum się znalazł Śliczne obrazy - dla mnie żadna amatorszczyzna, śliczne są, chętnie bym u siebie powiesiła, bo lubię pejzaże i tematykę obrazów roślinnych u mnie w pokoju wiszą trzy z motywem kwiatów ja do malowania mam dwie lewe ręce, niestety od zawsze no i na targach byłaś ja to zawsze coś przegapię.... net mi nie działał akurat przed targami i nie mogłam dopatrzeć czy jakiegoś spotkanka nie ma no i ten wyjazd u mnie na spontanie był Bardzo fajne momenty z targów uchwyciłaś
lojalna_ 14:04, 06 wrz 2017

Ja narazie memory kupiłam a tu już medi ))

Zazdraszczam ocxoplasu towarzystwa i zakupoważnienia .

Obrazy piękne Jolciu
malgorzata_s... 17:39, 06 wrz 2017

Ale cudne powojniki zdobyłaś Też bym miała amok w oczach chyba
ElzbietaFranka 23:16, 06 wrz 2017

Jolu czegoś nie rozumiem, czy to nowości powojnikowe, czy nowe kupiłaś dla siebie.
Jak te powojniki się nazywają.
jolanka 09:42, 07 wrz 2017

Kindzia napisał(a)
Ja poproszę takiego niebieskiego jeżykowatego powojnika I ma być zaszczepiony p/ko uwiądowi, obowiązkowo
I jeszcze jedno życzenie Jolcia : poproszę o aktualne zdjęcie w avatarku! Przecież bym Cię nie poznała
I cieszę się, że pokazałaś swój talent! Jakże lepiej oglądać na ekranie monitora niż telefonu!!!

Jeszcze jeżówy??? Aż zazdroszczę!!!

Kasiu, te powojnik i to nowości na targach. Ten niebieski można było kupić, żałuję, ze tego nie zrobiłam Spróbuję dostać bo bardzo mi się spodobał.
Zdjecie aktualne? Hmm, pewnie powinnam ale jak raz zmieniłam avatarek to uslyszalam co nieco
Dzięki
jolanka 09:43, 07 wrz 2017

Zana napisał(a)
Cyprysik jak dla mnie, śliczny. Napiszecie gdzie dokładnie jest do zdobycia?

No pewnie, muszę zapytać Kasię
jolanka 09:44, 07 wrz 2017

dominka napisał(a)
Jola piękne obrazy, super hobby
I zachwycam się zieloną, pełną jeżówką.
Pashmina cuda.

Bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin, dzięki za mile słowa: D
jolanka 09:46, 07 wrz 2017

Makao_J napisał(a)
Oglądnęłam fotki z wystawy. Miskanta olbrzymiego Meild mam 2 sztuki. Ciekawa go jestem a Wy już widzieliście na wystawie. Szkoda że mnie nie było

Miskant wyglądał świetnie, nie wiem tylko jak zimuje. Będę ślepić u Ciebie Pokazesz swojego?
No szkoda, ze Cię nie było, może w następnym roku
jolanka 09:48, 07 wrz 2017

BasiaLT napisał(a)

Jolu masz może namiary na sprzedawcę tego cuda?

Niestety nie, te ozdoby były na stoisku szkółki z Pęchcina. Oni w swoim ogrodzie pokazowym maja ich dużo. Piękne, ale nie wiem kto im robi