Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 13:26, 21 mar 2014

AgaAga napisał(a)
Ana wpadam do Ciebie po poradę, proszę podpowiedz czym kiedyś ratowałaś bukszpany?
Późnym latem sadziłam tuje kurnik i w tej chwili wyglądają bardzo marnie są takie rude i słabe, pamiętam że pisałaś coś o potasie?
ooo żałuje że nie zrobiłam fotek moich brązowych thuj w pierwszym sezonie z bliska....to dopiero była masakra... wówczas wiosną wycinałam brązowe gałązki, dałam mikroryze pod każdą, nawóz do iglaków dolistnie i doglebowo i podlewałam, dużo podlewałam. Myślę że one może przechorowały zwyczajnie
ana_art 13:27, 21 mar 2014

aleksandra_g napisał(a)
tu mnie jeszcze nie było- nie wiem jakim cudem i chciałam oficjalnie zaprotestować! jak to zdjęć zimy nie będzie? czuje się oszukana niekompletną wizytówką!
piękny kolorowy ogród!
dzięki, oj żebyś Ty wiedziała gdzie mnie jeszcze nie było
dajana 13:46, 21 mar 2014

Aniu podam ci stronki na moim watku w którym zobaczysz różne ujecia 38,39,46. Na stronie 44 widac równiez domek drewniany pomalowany tą sama farbą On ma juz 5 lat i nic sie nie zmienił .Jesli masz jeszcze jakies pytania to odpowiem kiedy zajade do domu ..Na bieli i szrym nie kończe bo pergole brma furtka tez bedą białe .Pozdrawiam
dajana 13:51, 21 mar 2014

Irenka ma rację bo ta moja farba, to nie farba tylko wosk z olejem czyli wodny lakier jak ja go nazywam i to najlepszy wybór .Mój taras ma dwa lata i póki co zero zmian na gorsze .Powinna go raz jezszcze pomalowac bo zrobiłam to niedokładnie moze w tym roku go poprawie ale i tak jest super trwały .
ana_art 16:06, 21 mar 2014

dajana napisał(a)
Irenka ma rację bo ta moja farba, to nie farba tylko wosk z olejem czyli wodny lakier jak ja go nazywam i to najlepszy wybór .Mój taras ma dwa lata i póki co zero zmian na gorsze .Powinna go raz jezszcze pomalowac bo zrobiłam to niedokładnie moze w tym roku go poprawie ale i tak jest super trwały .
Dziękuję CI bardzo Rozumiem że kupowałaś biały i srebrnoszary Remmers HK-Lasur . Cieszę się że będę miała to co mi się podoba a nie to co jest. Zamówiłam dzisiaj na próbę oba kolory w małych puszkach. Czy malowałaś najpierw podkładem czy odrazu tym?
ana_art 18:12, 21 mar 2014

Chyba moje ulubione

dorciabe 18:13, 21 mar 2014

Ale krokusiszcza
ana_art 18:18, 21 mar 2014

ewa004 18:20, 21 mar 2014

Moja ulubiona rabatka rzadko ją Aniu pokazujesz
ana_art 18:25, 21 mar 2014

Bo ja jej nie lubię