Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Tusiala 10:14, 09 maj 2014

Aniu czy pergola będzie zadaszona częściowo czy całkowicie odkryta? Czym się inspirowałaś ją stawiając?
Tusiala 10:20, 09 maj 2014

Ach zapomniałam jeszcze pytać Cię o to, co pytałam Marzenki, która nie lubi czerwonego w ogrodzie Czy w mini kuleczkach buksikowych i także małych carexach Ice Dance ładnie będą wyglądać czerwone lub różowe begonie? Rabatka o kształcie trójkąta.
ana_art 10:24, 09 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Energetyczna rabata i tulipany z pergolą .. pięknie.. Kolor też fajny tych liliokształtnych..
Orliki też cudne, ale widzę kropeczki i niteczki.. sprawdź przez szkiełko czy nie masz na nich przędziorka.. niestety orliki kochają przędziorki... jak tylko są to na orlikach je znajdziesz na 100%.. to wada orlików, ale i tak je mam

Ania dzięki za czujność te kropeczki i niteczki to trociny chłopaki cieli i szlifowali drzewo na pergole obok tej rabaty i to małe dziadostwo się poosadzało na wszystkich roślinach... otrzepywałam, przeszła ulewa a one mimo wszystko jeszcze pozostało, fakt że w dużo mniejszej ilości ale jeszcze te wiórki są...
ana_art 10:24, 09 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Energetyczna rabata i tulipany z pergolą .. pięknie.. Kolor też fajny tych liliokształtnych..
Orliki też cudne, ale widzę kropeczki i niteczki.. sprawdź przez szkiełko czy nie masz na nich przędziorka.. niestety orliki kochają przędziorki... jak tylko są to na orlikach je znajdziesz na 100%.. to wada orlików, ale i tak je mam

Ania dzięki za czujność te kropeczki i niteczki to trociny chłopaki cieli i szlifowali drzewo na pergole obok tej rabaty i to małe dziadostwo się poosadzało na wszystkich roślinach... otrzepywałam, przeszła ulewa a one mimo wszystko jeszcze pozostało, fakt że w dużo mniejszej ilości ale jeszcze te wiórki są...
ana_art 10:26, 09 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

Co to za cudowne tulipanki. Wybieleją?
musiałabym pogrzebać fotkach po zakupowych bo nie pamiętam nazwy
ana_art 10:27, 09 maj 2014

aleksandra_g napisał(a)

też je mam chyba u siebie! są przepiękne! nie pamiętam nazwy oczywiście, ale coś mi się wydaje, że w lidlu je kupowałam, będę polować jesienią
albo biedronce
ana_art 10:31, 09 maj 2014

Tusiala napisał(a)
Aniu czy pergola będzie zadaszona częściowo czy całkowicie odkryta? Czym się inspirowałaś ją stawiając?
sama pergola nie będzie zadaszona, natomiast część gratownika tak. Dach będzie płaski. Czym się inspirowałam? nie wiem od początku miała to być budowla prosta, nie przypominająca chatki baby jagi
Tusiala 11:01, 09 maj 2014

ana_art napisał(a)
od początku miała to być budowla prosta, nie przypominająca chatki baby jagi

Ha
Pokazałam
dorciabe 13:35, 09 maj 2014

Ania nie pamiętasz może jaką hostę masz przy stożkach bukszpanowych przed domem? Ona chyba z małych, nie bardzo rozrasta się ?
kamilcia_w 13:49, 09 maj 2014

Ale tu u Ciebie pięknie....miłego dnia