Ach zapomniałam jeszcze pytać Cię o to, co pytałam Marzenki, która nie lubi czerwonego w ogrodzie Czy w mini kuleczkach buksikowych i także małych carexach Ice Dance ładnie będą wyglądać czerwone lub różowe begonie? Rabatka o kształcie trójkąta.
Ania dzięki za czujność te kropeczki i niteczki to trociny chłopaki cieli i szlifowali drzewo na pergole obok tej rabaty i to małe dziadostwo się poosadzało na wszystkich roślinach... otrzepywałam, przeszła ulewa a one mimo wszystko jeszcze pozostało, fakt że w dużo mniejszej ilości ale jeszcze te wiórki są...
Ania dzięki za czujność te kropeczki i niteczki to trociny chłopaki cieli i szlifowali drzewo na pergole obok tej rabaty i to małe dziadostwo się poosadzało na wszystkich roślinach... otrzepywałam, przeszła ulewa a one mimo wszystko jeszcze pozostało, fakt że w dużo mniejszej ilości ale jeszcze te wiórki są...
sama pergola nie będzie zadaszona, natomiast część gratownika tak. Dach będzie płaski. Czym się inspirowałam? nie wiem od początku miała to być budowla prosta, nie przypominająca chatki baby jagi