Co ile posadziłaś umbry? Pamiętam, że pisałaś, że nie masz tam wystarczających odległości i sadziłas gęściej niż przepisowe 3m. Na oko jaką teraz mają średnicę korony?
śliwy nie ciełam bo nie miałam czasu, a później zaczęło padać i tak pada od przeszło tygodnia, czekam...
wiśnie posadzone są w kubikach o długości 5,5 metra, sadziliśmy je dwa lata temu, miały koronę o połowę mniejszą. Za dwa lata pewnie się połączą jak nie będę cieła... ciągle marzę o nich przed moim płotem...
Anitko, czy ja wiem... mi się wydaję że ciągle coś z rh źle robię bo one blade liście mają, ale Nova Zembla która nie rośnie w pełnym słońcu ładnie przyrasta, jeden krzak ma na prawdę sporo pąków
Ana tulipki nadal zachwycają ,czosnki nieźle poszybowały ku niebu ,widzę że rh trochę się podreperowały ,lepiej wyglądają ,pozdrawiam cieplutko bo u nas chłodno
tulipanki się już kończą. U nas też zimnica, wieje, pada, okropnie... ale jutro ma już być lepiej. Może uda się na grzyba prysnąć ogród...
dzień leniwy więc idę zrobić dzieciom leniwe
Przyszłam się przywitać oficjalnie! Wprawdzie juz tu bywałam, ale po cichutko, bo przed zalogowaniem.
Witaj więc Ano, kolejna posiadaczko pięknego ogrodu Podziwiam Twój ogród naprawdę szczerze!
Jeśli mi pozwolisz, to i Ciebie poodwiedzam, chociaż widzę, że na brak gości nie możesz narzekać