Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Kamajla 16:45, 14 maj 2014

Wiem, że już wielokrotnie pisałaś (tak, ja z tych nawiedzonych, co Twój wątek od A-Z...), ale jeszcze chciałam się upewnić - żurawki rosną u Ciebie w słońcu i dają radę?? Chcę te caramel a tam słońce latem tak do 15-16 operuje. A jak nie caramel to jakie ewentualnie w tej kolorystyce możesz polecić?

Pozdrówki!
Mala_Mi 19:16, 14 maj 2014

Juzia.. dziękuję za oddanie mi głosu....

Czy te rodki to Kazimierz i Bolek??

Na ostanim rośnie w górę tak szybko jak mój chłop w szerz..... ale ma przyrosty To Bolek czy Kazek??? Ale mój sie odchudza To tak że nie wiedzę, ze kilo zgubił.... ale gruby nie jest, tylko z powodów zdrowotnych musi uważać To tak , żeby kto nie pomyślał, że mam grubego chłopa Na mojej kuchni.. to nie da sie być w masie
ana_art 21:51, 14 maj 2014

Kamajla napisał(a)
Wiem, że już wielokrotnie pisałaś (tak, ja z tych nawiedzonych, co Twój wątek od A-Z...), ale jeszcze chciałam się upewnić - żurawki rosną u Ciebie w słońcu i dają radę?? Chcę te caramel a tam słońce latem tak do 15-16 operuje. A jak nie caramel to jakie ewentualnie w tej kolorystyce możesz polecić?

Pozdrówki!
wszystko w słońcu u mnie
ana_art 21:54, 14 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Juzia.. dziękuję za oddanie mi głosu....

Czy te rodki to Kazimierz i Bolek??

Na ostanim rośnie w górę tak szybko jak mój chłop w szerz..... ale ma przyrosty To Bolek czy Kazek??? Ale mój sie odchudza To tak że nie wiedzę, ze kilo zgubił.... ale gruby nie jest, tylko z powodów zdrowotnych musi uważać To tak , żeby kto nie pomyślał, że mam grubego chłopa Na mojej kuchni.. to nie da sie być w masie
rodki to Bolek i Percy, żeby 'po ludzku' do pary było. Bo kto to słyszał by Bolek z Kazkiem
Madzenka 22:49, 14 maj 2014

Bogdzia jest kochana, wzbogaciłaś się o rodki
nicol21 23:19, 14 maj 2014

I ja popieram pomysł programu Zielofile w końcu mogliby mieć taką wycieczkę z kamerą wśród roślin

Gdzie Ty kobieto masz jeszcze miejsce na rośliny! Już tyle piękności masz a jeszcze dodajesz
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
ana_art 06:22, 15 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Bogdzia jest kochana, wzbogaciłaś się o rodki

a no wzbogaciłam się i to ręką miszczyni, teraz po fluidach Bogdziowych będą pięknie rosły
ana_art 06:26, 15 maj 2014

nicol21 napisał(a)
I ja popieram pomysł programu Zielofile w końcu mogliby mieć taką wycieczkę z kamerą wśród roślin

Gdzie Ty kobieto masz jeszcze miejsce na rośliny! Już tyle piękności masz a jeszcze dodajesz
A siem zmieszczą zrezygnowałam ze ściany wodnej i ekranu cisowego, to mam miejsce, będzie ściana rodkowa
Bogdzia 06:30, 15 maj 2014

Ja też chce Anę w tv, masz piękny ogród.Miłego dnia.
BarbaraM 08:29, 15 maj 2014

Ja też jestem za Aną w tv.