Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

kitek81 23:57, 11 cze 2014

no i nazwa róży jest, muszę sobie zanotować, bo śliczna z resztą nie tylko ona
nicol21 07:02, 12 cze 2014

ana_art napisał(a)
noooo 7 umberek i troszkę bylinek już rośnie

a nic a nic nie pokazujesz! buuuu!!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
marzena_p 08:22, 12 cze 2014

Jak się da to proszę pokazać ta nową rabatkę z góry. Na pewno wygląda jeszcze ładniej.
ana_art 08:35, 12 cze 2014

nicol21 napisał(a)

a nic a nic nie pokazujesz! buuuu!!!
bo jeszcze nie dokończone... ale przecież dodawałam fotkę po posadzeniu
Dzisiaj jednak się zmartwiłam bo jedna umbra ma żółtawe listki, siedzę teraz w pracy i myślę o niej buuuuu
AgnieszkaW 09:10, 12 cze 2014

Stipa, bukszpany i tojeść - perfekcja sama w sobie - cudnie
Selly 10:19, 12 cze 2014

ana_art napisał(a)
bo jeszcze nie dokończone... ale przecież dodawałam fotkę po posadzeniu
Dzisiaj jednak się zmartwiłam bo jedna umbra ma żółtawe listki, siedzę teraz w pracy i myślę o niej buuuuu

Nie płacz , tylko obejrzyj , czy nie ma przędziorków. U mnie na 5 sztuk jedna jest jaśniejsza i ma zdecydowanie mniejsze listki. Obwiniam o to przędziorki . Odkąd pryskam ją przeciwko tym łajzom jest już trochę lepiej, ale wolno dochodzi do siebie.
Czytałam , że wiśnie umbraculifera niestety mogą łapać przędziorki.
Milka 12:31, 12 cze 2014

ana_art napisał(a)
Zaczyna kwitnąć jaśmin

Aniu, co to za jaśmin? jaki cudny!!! i oczywiście tojeść masz, że hej! juz prawie wszyscy to mają, tez mam chęć na nią, ale brak pomysłu, ale jak popatrzę, jak Ty upychasz tyle u siebie, to chyba muszę specjalne przeszkolenie u ciebie przejśćTwój ogród jest doskonały, barwny i co, powinna Maja go pokazać, niewielki oród, ale jaki!
dorciabe 12:54, 12 cze 2014

irena_milek napisał(a)

Aniu, co to za jaśmin? jaki cudny!!! i oczywiście tojeść masz, że hej! juz prawie wszyscy to mają, tez mam chęć na nią, ale brak pomysłu, ale jak popatrzę, jak Ty upychasz tyle u siebie, to chyba muszę specjalne przeszkolenie u ciebie przejśćTwój ogród jest doskonały, barwny i co, powinna Maja go pokazać, niewielki oród, ale jaki!

Irenko też pytałam o jaśmin bo piękny - to Belle Etoile
Milka 13:05, 12 cze 2014

Dorotko dzięki idę szukać tylko gdzie go upchać? chyba koło magnolii gwieździstej, a wyautuję paprocie
Aniu, sorki, że sie tak rządzimy u ciebie
ana_art 13:53, 12 cze 2014

a proszę bardzo jakiś czas temu Danusia go przytargała z Anglii w walizce a ja parę dni wcześniej kupiłam w malutkim ogrodniczym, jako NN pięknie pachnie, nie jak typowy jaśmin/jaśminowiec (zawsze mam z tym problem)