Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

agniecha973 12:14, 14 cze 2014

Pięknie jest. Zdolna z Ciebie dziewczyna.
Nazwy proszę nie zmieniajcie, bo się pogubimy. Tytuł jest adekwatny do tego co widać. Najwyżej postuluję o poprawienie słowa "wygrana" na "WYGRANA", żeby nie było wątpliwości, że jest już pięknie.
martaibartek 12:40, 14 cze 2014

Ana nie wiem co ty dajesz swoim roślinom, ale są piękne!!!

Tak bujnych traw jeszcze nie widziałam.
Żurawki, róże, lawenda- wszystko szał!!!
Magdalena25 13:19, 14 cze 2014

Ana!
Przepięknie u Ciebie. Trawy mnie zachwyciły. Tak romantycznie przy nich i lekko
Pozdrawiam
dtk 16:48, 14 cze 2014

Ogród bajka, można w depresję wpaść. Mam pytanie odnośnie trawy stipa, czy ona jest jednoroczna? i czy lubi wymarzać bo bardzo bym ją chciała do zagajnika brzózkowego ale czytam o niej właśnie takie opinie
Sebek 17:28, 14 cze 2014

Róże boskie - i ta lawendaaaa!!! Niesamowicie wygląda
ana_art 19:16, 14 cze 2014

dtk napisał(a)
Ogród bajka, można w depresję wpaść. Mam pytanie odnośnie trawy stipa, czy ona jest jednoroczna? i czy lubi wymarzać bo bardzo bym ją chciała do zagajnika brzózkowego ale czytam o niej właśnie takie opinie
są dziewczyny na forum u których zimują, dwa lata temu moja nie zebrała sie po zimie. W tym roku z racji zimy przetrwała i nawet jest kilka nowych tycich. Niestety trzeba sie nastawić ze ona raczej jednoroczna, a jak przetrwa to taki gratis
ana_art 19:18, 14 cze 2014

Sebek napisał(a)
Róże boskie - i ta lawendaaaa!!! Niesamowicie wygląda
twz mi sie podobają i bede miała wiecej, zamówiłam w tygodniu i bedą wysyłać w poniedziałek
Iwk4 20:06, 14 cze 2014

ewa004 napisał(a)
I ja jestem zdania że powinnaś zmienić nazwę wątku
Ugór może i był ,ale teraz jest przecudowny ogród i proszę go nazwą nie obrażać !

Pokaz zawijaskową z dalszej perspektywy

W tytule jest wygrana walka z ugorem... i właściwie ten tytuł przyciągnął mnie do Any ogrodu. A potem przeczytałam cały watek. I dopiero potem się zapisałam na forum, aby móc skomentować i mnóstwo zdjęć z tej wygranej walki zapisywałam na telefonie. Noszę ze sobą w albumie ulubione, i proszę się nie śmiać. Jak ktoś mi wmawia, że ma piękny ogród, choć na to nie wygląda, ja wyciągam telefon i pokazuję zdjęcia Any ogrodu. Dziś byłamw3 mieście, wpadłam do centrum ogrodniczego. Sprzedawca chciał mi wcisnąć jakąś hortensję, której nazwy nie znałam, to ja wyciągnęłam telefon i pokazałam mu limki w ogrodzie Any, że takie chcę, i kilka w szpalerze, Nie chcę innych, a tych nie było...
baraga1904 20:09, 14 cze 2014

...lawenda wspaniała...dzisiaj kupiłam nawóz do lawendy, stosujesz może u siebie?
Iwk4 20:11, 14 cze 2014

ana_art napisał(a)
Wczoraj zrobiłam kilka zdjeć

Powalające fotki i cudowne róże. Szczęka mi spadła.
Co to za róża? Czy w rzeczywistości ma taki pudrowy kolor? Piękna i na tle tej zieleni...i żurawek kwitnących. A pamiętasz Ana, jak na początku wątku obcinałaś kwiatki żurawkom,aby nie były takie poczochrane? Chyba styl Ci się zmienił.