Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

AgnieszkaW 21:14, 06 lip 2014

Ana, brak słów, tak pięknie
ana_art 21:22, 06 lip 2014

Kondzio napisał(a)
Obłędne rabaty i zawijaska został zastąpiony tojescia trawami stożkami i kulami poprostu bosko
nooo po Twojej reakcji u Bożenki te słowa mnie zadawalają
ana_art 21:23, 06 lip 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Ale pięknie ta tojeść wygląda ze stipą
U mnie duchota straszna,właśnie wróciłam z podlewania doniczkowych
u nas było cały dzień duszno okropnie, od godziny pada i grzmi...
ana_art 21:26, 06 lip 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Ana, brak słów, tak pięknie

mi też się podoba nieskromnie mówiąc
Iwk4 21:51, 06 lip 2014

ana_art napisał(a)

Ana, mi się podoba i trochę nie. Zastanawiałam się dlaczego? Z jednej strony kolory super, ale czy powtórzyły się one po drugiej stronie tam, gdzie są 3 stożki?
Po lewej stronie jest takie uporządkowane, czysto i pod linijkę, tutaj trawy lecą po całości i nadają przez to zupełnie inny styl tej rabatce. Nie wiem, jak wszystko wygląda razem z góry, ale czy widzisz Ana w tym spójność?
Przepraszam, ze mam inne zdanie, może się nie znam, raczej na pewno się nie znam, ale dla mnie mogło by być trochę mniej tych traw. (zresztą, jak nie masz co z nimi zrobić, chętnie je przyjmę ) Choć jak piszesz, to jest część rabatki i może po całości wygląda to dobrze. Cały czas Ana pokazujesz przybliżenie, szczegóły, chciałabym zobaczyć ogół, może to pozwoli na odbiór całości. Pozdrawiam i zdrówka życzę, bo przeczytałam, że chora jesteś...
ana_art 22:33, 06 lip 2014

Iwonko ja nie lubię symetrii i np dwa drzewka przy furtce, które posadził mój M mnie drażnią. A co do tej rabaty, pokazuje ją z jednej strony celowo, bo druga jest nie skończona, tzn już skończona nasadzeniowo, ale brak wykończenia, który mam nadzieję nawiąże do drugiej strony...
pożyjemy zobaczymy, ja lubię zmiany
Iwk4 22:38, 06 lip 2014

Ok, Ana ty widzisz całość. Więc, jak czujesz że wychodzi dobrze, to tak musi być. ja też symetrii nie lubię. Nawet mój dom jest niesymetryczny. A ogród, to już w ogóle.
Matka 22:43, 06 lip 2014

ana_art napisał(a)

OOO czyli front zmieniony?pokaż całośćnie ma zawijasa?kulek?żurawek?
ana_art 22:45, 06 lip 2014

Iwk4 napisał(a)
Ok, Ana ty widzisz całość. Więc, jak czujesz że wychodzi dobrze, to tak musi być. ja też symetrii nie lubię. Nawet mój dom jest niesymetryczny. A ogród, to już w ogóle.
ha czy będzie dobrze to się okaże zdarza mi się mierzyć buty są idealne, kupuję zakładam i już idealne nie są...
zobacz idealny ogródek Danusi czy Marzenki jest zmieniany bo im coś nie gra... jedno jest pewne teraz podoba mi się bardziej niż poprzednio, co wcale nie znaczy, że zemrę z tym widokiem
muszę przywieźć rurki do nawadniania, dorobić parę pentelek, położyc agro w miejscu kamyków, położyć ecobordy by oddzielić kamyk, wysypać kamyk i będę focić całość. Na razie ten obraz mam w głowie... zobaczymy

edit.
na razie podoba mi się tojeść i stipa ale jak będzie z ich żywotnością to się okaże mam jeszcze w głowie obraz wysokich stożków (bo kiedyś urosną)a w nich kosmosy różowe, albo niskie trawki lub hosty stillo.
nicol21 22:45, 06 lip 2014

Widoki superanckie, wszystko pięknie rośnie, busz niesamowity!!
a tych tojeści to tam masz z 50 a nie 19 Wygląda świetnie!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies