Sąsiedzi powinni Ci płacic za takie widoki ze swoich okien
Nie każdy ma takie szczęście jak oni - niestety.
Bergenię w pełne słońce przesadzasz?
Ten widok vanilek zachwyca i mnie więc nieudolnie chciałam coś zmalpować tylko ja przed vanilki posadziłam białe róże okrywowe i zastanawiam sie czy czasem przed nie żurawek nie wcisnąć, rozchodniki mam na rabacie obok.... zobaczymy po przyszłym sezonie co z tego wyjdzie
Ja chyba dziwna jestem bo mi sprawia przyjemność jak widzę że ktoś coś upiększa, dba. Teraz dwie "nowe' sąsiadki dłubią w ogrodzie i zawsze zwalniam jak przejeżdżam bo lubię popatrzeć jak coś fajnego się tworzy. Rozmawiałam ostatnio ze swoją sąsiadką z ulicy, która się zachwycała nad perfekcją (lol) i powiedziała że zazdrość niezdrowa ją z żera... a ja się cieszę jak inni coś robią bo wtedy ładnie się robi dookoła dziwna jestem jak nic...
Vanilki mogą fajnie wyglądać z różami, tylko czy nie będą miały gołych nóżek? Gdyby mi np żurawki się pochorowały tfutfutfu to bym u siebie posadziła w zamian hakone
Bergenie u mnie rosną w dwóch miejscach raczej słonecznych, więc liczę, że może dadzą radę koło bukszpanów 9będę sadziła nowe) a jak nie no cóż będzie pretekst do kolejnej przeróbki
runianka podobno też słońca nie lubi a u mnie rośnie jak szalona