Projekt piękny ale nikt innego się nie spodziewa jak ma się takiego projektanta.A wykonanie mam nadzieję bęziemy mogli śledzic i znów będzie ciekawie jak w ogrodzie z lustrem.
Sebek nie mogłoby być inaczej Neomi lusta nie przewidywaliśmy, szczerze mówiąc to nawet ciężko byłoby go u mnie już gdzieś upchnąć, niestety małą mam działkę. A robić tylko po to by gdzieś upchnąć to chyba nie ma sensu. Bogdziu dziękuję za WIARĘ we mnie, ale nie obiecuję takich wrażen jak prz ogrodzie z lustrem, choć bym BAAAARDZO chciała...
Ach, wspaniała będzie ta ściana wodna!!! Pierwsza taka na ogrodowisku!
Wszyscy wiemy co wstrzymuje przed zrobieniem tych cudowności natentychmiast - kasa . Więc nie przejmuj się Aniu, że wszyscy pytają kiedy realizacja. Najważniejsze, że masz dobry projekt a realizacją możesz się zająć etapami, w miarę możliwości . A my i tak będziemy czekać z niecierpliwością i zachłannością na każdą fotkę z najmniejszego ruchu łopatą w Twoim NOWYM ogrodzie
Witam pierwszy raz u Ciebie Aniu. W dobrym momencie jak wiedzę bo wiosna się zapowida ciekawie i pracowicie
A dziś pewnie nieprzespana noc Cię czeka bo co zamknięsz oczy to projekt będziesz widziała