Ana czytam cały czas dyskusję nt nagrody.
Czym Ty sie dziewczyno przejmujesz? Przecież zawsze będzie drażnić innych, ze masz piekny ogród, wspaniałą rodzInę, że stac Cie na wczasy. Jak sie nie będa mieli już do czego przyczepić to powiedzą, że masz nieodpowiedni kolor oczu.
Słuchaj tylko tych wypowiedzi, ktore są korzystne dla Ciebie, kumuluj tylko dobra energie.
Przez lata pracy w dużych firmach, bycia pod prąd, wyrażania wprost swoich opinii byłam p podawana krytyce, plotkom pomówieniom i donosom . Nauczyłam się unikać ludzi, ktorzy żle mówią o i innych (bo prędzej czy późnej o mnie też będą złe mowić), spędzać czas tylko z ludżmi pozytywnie nastawionymi do swiata. Puszczam mimo uszu krytykę i negowanie mojej osby. Jesli komuś nie podoba sie moj dom, mój ogrod zaprojektowany przez architekta krajobrazu niech sie nie patrzy

Mnie to ani ziębi ani chłodzi. Tylko politycy muszą być przyzwyczajeni do stałego ataku. My maluczcy mozemy sobie nic z tego nie robic i byc po prostu szczęśliwymi i cieszyc sie naszym ogrodem i zyciem. Głowa do góry i nie czytaj negatywnych komentarzy! My uwielbiamy Twoj ogród, wiemy ile pracy i serca włożyłaŚ w jego stworzenie i tylko nas słuchaj

:
Miłego dnia i szkoda, ze sie nie zobaczymy na Gardeni
Pokaz więcej zdjeć i pokaż Twoja wiosne