Szumi....
I ja też potwierdzam to samo.. na fotach mój wydaje się większy.. bo pokazuję tyle dobra, a potem jest "a gdzie to wszytko rośnie?" Pomidorowej nie lubię....... wiec napiszę, że fajnie ludziska czytają.. post wyżej wyjaśnienie, a tu dalej z uporem maniaka to samo.... dziś nowa koleżanka forumowa się zdenerwowała, że wkoło Macieju piszą to samo, a ona to już tyle razy pisała . Napisałam że aby być na forum trzeba cierpliwie nauczyć się odpowiadać 100 razy na te same pytania. Nawet jak odpowiedz jest dosłownie 2 posty wyżej Ale o warzywniku nic nie wiedziałam.. i o tym niebieskim tam też.. przeoczyłam???? Wszytko możliwe, bo dziury mam nawet u Bogdzi. Mam weekend idę coś przeciachać w ogrodzie.. by nie było, że kompletnie nic nie zrobiłam na przyjazd gości Aniu Mała Mi [/przyjęłam do wiadomości, teraz już zapamiętam, żeby się nie denerwować jak ktoś znowu zapyta, wiem o jakiej koleżance piszesz Ana [i]Twoje Hortensje mnie powaliły cudne są. A ciurkadełko super Ci pasuje. I mi twój ogród sie podoba Bardziej niż pomidorowa