Ana, ach cudownie u Ciebie!
Działki ok. 1000m są extra. Nie za duże, nie za małe. A dodatkowe miejsce na warzywnik i rekreację - padłam! Zazdraszczam, pozytywnie oczywiście.
Działka rekreacyjna super.to chłopcy maja miejsce żeby sie wybiegać, super pomysł.
Warzywa smakowite ja coś w tym roku nie mam szczęscia do pomidorów, kupiłam koktajlowe czerwone i żółte i te czerwone coś mają zółte liście.Podlewam gnojówką z pokrzywy i nic nie lepiej.
Rozchodniki o hortki boskie, pozwoliłam sobie skopiować i mam choćby namiastke Twojej cudnej rabaty.
I ja też potwierdzam to samo.. na fotach mój wydaje się większy.. bo pokazuję tyle dobra, a potem jest "a gdzie to wszytko rośnie?"
Pomidorowej nie lubię....... wiec napiszę, że fajnie ludziska czytają.. post wyżej wyjaśnienie, a tu dalej z uporem maniaka to samo.... dziś nowa koleżanka forumowa się zdenerwowała, że wkoło Macieju piszą to samo, a ona to już tyle razy pisała . Napisałam że aby być na forum trzeba cierpliwie nauczyć się odpowiadać 100 razy na te same pytania. Nawet jak odpowiedz jest dosłownie 2 posty wyżej
Ale o warzywniku nic nie wiedziałam.. i o tym niebieskim tam też.. przeoczyłam????
Wszytko możliwe, bo dziury mam nawet u Bogdzi.
Mam weekend idę coś przeciachać w ogrodzie.. by nie było, że kompletnie nic nie zrobiłam na przyjazd gości
I mi twój ogród sie podoba Bardziej niż pomidorowa