Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 17:52, 02 wrz 2017

Madzenka napisał(a)
Przyszłam pędraki zobaczyć a widzę rewolucje tarasową
Co będziecie kładli?
nicienie zamówione będąw przyszłym tygodniu... mowię ci masakra, moglabym trawnik zwinąć...
Taras planowany był od dwóch lat conajmniej... będzie z płyt betonowych semerloka
UlaB 17:54, 02 wrz 2017

dzięki
powiedz mi jeszcze jakiej wielkosci masz donice do perukowca i hortki (jaka to hortka?). Czy to plastki czy jakis kompozyt? Dobrze kojarze ze perukowca masz w białej donicy takiej jak na parkingu stoją przed LM w Bialym? Tylko tutaj są takie wielkie te donice, dobre 150cm wysokosci.
ana_art 17:57, 02 wrz 2017

UlaB napisał(a)
dzięki
powiedz mi jeszcze jakiej wielkosci masz donice do perukowca i hortki (jaka to hortka?). Czy to plastki czy jakis kompozyt? Dobrze kojarze ze perukowca masz w białej donicy takiej jak na parkingu stoją przed LM w Bialym? Tylko tutaj są takie wielkie te donice, dobre 150cm wysokosci.
limelight, donice te białe są z plastiku, kupowane na all, wtedy te były największe, nie wiem 60-70cm
UlaB 18:02, 02 wrz 2017

dziękuję
ana_art 18:02, 02 wrz 2017

W przyszłym roku chętnie bym wymieniła donice na większą ale nigdzie nie widziałam takich w jakichś rozsądnych cenach No i druga sprawa to ona musi być w miarę mobilna zasłania skrzynkę elekttyczną i dwa razy w toku trzeba ja przesunąć do odczytu licznika
kami 19:22, 02 wrz 2017

ana_art napisał(a)
niestety konieczna bo terakota nam odpadała, kleilismy początkowo ale mało to dawało tutaj dziennprzed zabijaniem

Bukszpanowe stożki tak na oko około 1,5-1,2

Nie zazdroszczę, ponoć sikabond daje radę na płytki zewnętrzne.
Ja za gęsto posadziłam bo na 80cm, dużo mniejsze ale jak zaczną rosnąć to lepiej za miesiąc trzeba będzie poprawić.
MirellaB 19:40, 02 wrz 2017

Ana wiesz jakie to odmiany jeżówek?
Moniq 20:41, 02 wrz 2017

ana_art napisał(a)
Byłam dzisiaj na "zieleń to życie" zachwyciły mnie

Cudowne zdjęcia , aż sie rozmarzyłam, bo u nas za oknem jesień na całego. Czy to liriope?
UlaB 23:53, 02 wrz 2017

ana_art napisał(a)
W przyszłym roku chętnie bym wymieniła donice na większą ale nigdzie nie widziałam takich w jakichś rozsądnych cenach No i druga sprawa to ona musi być w miarę mobilna zasłania skrzynkę elekttyczną i dwa razy w toku trzeba ja przesunąć do odczytu licznika

podstawka z kółkami nie wchodzi w rachube?
ana_art 09:54, 03 wrz 2017

MirellaB napisał(a)
Ana wiesz jakie to odmiany jeżówek?

Tych mam