albo położyć deskę na górę i będzie siedzisko hehehe O widzę, że nie tylko ja nie jestem zwolenniczką żywotników
A może winobluszcz pięcioklapowy? Trzyklapowy raczej wymarznie.. srogie zimy mamy - u mnie wymarzł
Ta deska na tych gazonach jako ławka,niezły pomysł.Przyda sięi dla młodych idla starych,chociażby ,żeby trochę odpocząć od biegania po placu zabaw.
wczoraj dokończyli ten murek oporowy (pomiędzy jednym deszczem a drugim) i popołudniu dzieciaki nasze i sąsiadów biegały po nim w tą i spowrotem nie obyło się bez płaczu więc wolę nie ryzykować rozbitych głów i obsadze je czymś. bluszcz mi chodzi po głowie, U Danusi jest piękny. zastanawiam się czy są różne odmiany bluszczu?
Aniu, twoje plany to jedno,a plany zabaw waszych dzieci ,to drugie.Jedno z drugim ma niewiele wspólnego,u ciebie wszystko przemyślane,u dzieci spontaniczne zabawy,bez przewidywania szkód i skutków.
Haniu ale ja to doskonale rozumiem mam dzieci w różnym wieku i wiem na co je stać Wiem że jak bym niczym tego nie obsadziła to głowy rozbite byłyby codziennie. W myśl 'zapobiegać niż leczyć' obsadzę i już będzie trudniej się ganiać