Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 20:28, 25 gru 2012

ana_art 20:33, 25 gru 2012

a do ptasiej stołówki przyleciały takie ptaszki. Straszne z nich głodomory, codziennie zjadają caly karmnik pestek. Nie wiem co to za gatunek na pierwszej focie...

ana_art 20:35, 25 gru 2012

PANDA napisał(a)
Witaj Aniu.
Widzę że znalazłaś trochę czasu żeby wejść na forum.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Ci dużo miłości, radości i spełnienia marzeń
.
Chłopaki superowe )) i aż 4 , ja mam jednego i się zastanawiam

Dziękuję bardzo Z tymi chłopakami to ja się śmieję że czym więcej tym łatwiej
Joanka 21:20, 25 gru 2012

ana_art napisał(a)
Moje świąteczne chłopaczyska

Ale przystojniaki!
Joanka 21:23, 25 gru 2012

Bardzo mnie się podobają świąteczne ozdoby

U nas dzisiaj prawdziwa wiosna, +6 na termometrze, po śniegu nie ma już niestety śladu.
Pozdrawian świątecznie
Mala_Mi 21:25, 25 gru 2012

Ło Matko..cała czwórka...... wszystkie Twoje....... podziwam i pełen szacun... A nie wyglądasz na matkę co ma tyle i takie dzieci Ale przystojniaki z nich to fakt.

A ptaszek to dzwoniec
agniecha973 21:27, 25 gru 2012

Ale piękna zima u Ciebie! Tak, doczytałam, że była piękna. Po Wigilii kładłam się spać o 3 nad ranem, z ciekawości spojrzałam na termometr - było +11. A dziś w dzień +13. Wiosna przyszła.
Ptaszki to wg mnie dzwońce, ale Bogdzia musi rzucić swoim okiem i potwierdzić. W tamtym roku je u siebie wypatrzyłam.
ana_art 21:32, 25 gru 2012

Joanka napisał(a)
Bardzo mnie się podobają świąteczne ozdoby

U nas dzisiaj prawdziwa wiosna, +6 na termometrze, po śniegu nie ma już niestety śladu.
Pozdrawian świątecznie

Asiu u nas śniegu było ponad kolano, nawet do pół uda, nawet rano w wigilie jesze padało przy -9 więc tak szybko nie zniknie, tzn jeśli temperatura się utrzyma, a wszystko na to wskazuje... to w tym tygodniu po śniegu nie będzie śladu
ana_art 21:36, 25 gru 2012

asc napisał(a)
Ło Matko..cała czwórka...... wszystkie Twoje....... podziwam i pełen szacun... A nie wyglądasz na matkę co ma tyle i takie dzieci Ale przystojniaki z nich to fakt.

A ptaszek to dzwoniec

no moooooje, a właściwie nasze w kooperacji z M a co Ty nie wiedziałaś, ze u mnie urodzaj dzieciowy????? nie możliwe....najstarszy będzie miał w maju 16 lat, jest wyższy odemnie prawie o głowę...
ana_art 21:40, 25 gru 2012

agniecha973 napisał(a)
Ale piękna zima u Ciebie! Tak, doczytałam, że była piękna. Po Wigilii kładłam się spać o 3 nad ranem, z ciekawości spojrzałam na termometr - było +11. A dziś w dzień +13. Wiosna przyszła.
Ptaszki to wg mnie dzwońce, ale Bogdzia musi rzucić swoim okiem i potwierdzić. W tamtym roku je u siebie wypatrzyłam.

Dzięki Agnieszko Pogoda jest niesamowita... u nas w ciągu doby różnica temperatur wyniosła ok 25st, szok normalnie. W mieście było mnustwo nieodgarniętego śniegu, koleinami płynie woda, po chodnikac ciężko przejść, jak się wdepnie w taką 'zaspę' to nic przyjemnego