Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 07:18, 28 mar 2013

dziękuję wszystkim za życzenia, w tym roku wogóle nie czuję Świąt a w pogodzie znowu zapowiadają śnieg. Czarna rozpacz....
ewa004 09:17, 28 mar 2013

Widzisz Aniu jak szczere Ci życzenia wysłałam

Zimą nie straszę ,ale wiosny tez nie będzie
dzisiaj zapowiadali opady śniegu ,mróz i wiosny jeszcze przez dwa tygodnie nie będzie

No i co ty na to ?
ana_art 09:49, 28 mar 2013

EWCIU no właśnie słyszałam te prognozy i już sił nie mam.... wyszłam rano z domu a tu takie fajne wiosenne powietrze NAPRAWDĘ czuć wiosnę, aż nie chce mi się wierzyć w ten śnieg... chyba mus się nie nastawiać zanadto na pogodę to może rozczarowanie będzie mniejsze....
Co do świąt to pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie upiekę ciasta na święta ani niczego innego... bo w piekarniku pękła mi szyba w drobny mak, będzie po świętach bo w polskim magazynie nie ma...
ewa004 10:04, 28 mar 2013

Aniu a co będzie z cebulowymi co je setkami sadziłyście ? one maja szanse jeszcze zakwitnąć ?

A piekarnikiem się nie przejmuj ,nie dokładaj sobie stresu
Ciasto kupisz i święta przez to nie będą mniej udane

Gorzej z ta pogodą cholery można dostać kurcze i te opady śniegu jeszcze nawet do 15 cm szaleństwo jakieś

Aniu a mebelki u Ciebie to ja widzę te technorattanowe ,one są takie klimatyczne a przy tym eleganckie ,te z Ikea jakoś mi do Twojego cudnego ogrodu nie pasują ,ale to tylko moje skromne zdanie
ana_art 10:11, 28 mar 2013

Ewa u mnie póki co prawie wszystko przykryte sniegiem, tylko jedna rabata przy oknie gdzie są limki jest odkryta bo śnieg stopniał od słonca. Tam powyłaziły krokusy (listki) i kilka tulipanów i przed domem widziałam pod śniegiem kilka listków krokusowych. Przeszłam wokół domu ziemia zmarznięta, a śnieg jest jak zbita skorupa...
ana_art 10:16, 28 mar 2013

Ewa a co do mebelków to ja myślę, że przy moich tajfunach niszczycielskich to najlepsze byłyby mocne żeliwne
Marlenaa 12:23, 28 mar 2013

Madzenka 22:21, 28 mar 2013

Aniu bez piekarnika przeżyjesz zrób sernik na zimno wg przepisu Bogdzi
ana_art 22:27, 28 mar 2013

pewnie, że przeżyję, ba mam drugi ale nigdy go nie używałam pół biedy bo świeta spędzam w tym roku w gościach
Madzenka 23:21, 28 mar 2013

ana_art napisał(a)
pewnie, że przeżyję, ba mam drugi ale nigdy go nie używałam pół biedy bo świeta spędzam w tym roku w gościach

Zdrowe podejście