Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 12:39, 04 lip 2013

Pszczelarnia napisał(a)

Aniu, to jest ten zawijasek pionierski na Ogrodowisku, perfekcyjny, od lat.
Gratulacje dla Syna.

Dziękuję Ewciu
przez zawijas rafiłam na ogrodowisko bo szukałam informacji o cięciu bukszpanów

w maju 2011 wyglądał tak

to moja rabata eksperynentalna... ile am roślin było, ile wywędrowało... teraz widzę że tylko jeden conik, klon, inversa i ten na pniu są od począku. W miedzyczasie duuuuzo tam się działo

dzisiaj jest tak

ana_art 13:08, 04 lip 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Nie wiem, jak ja to wykombinuję, ale muszę u Ciebie być 10.08, bo jest cudnie i trzeba to na żywo zobaczyć
Pozdrawiam
oczywiście ZAPRASZAM
ana_art 23:19, 04 lip 2013

Jestem na siebie zła... od dłuższego czasu chodziłam koło limek i mi nie pasowały bo jakoś tak się schowały w kierunku thuj. Wreszcie stwierdziłam że mus je przesadzić i tydzień temu poprzesadzałam je o jakieś 20cm do przodu, odrazu mi się spodobało i co widzę listki tych 4 przesadzonych od dołu zaczynają żółknąć.... aaaa głupia baba ze mnie
ana_art 10:50, 05 lip 2013

szukam i nie mogę znaleźć JAK wygląda przedziorek? w necie wypatrzyłam małe żóławe kuleczki,a moja sąsiadka mówi, że to przędziorki- foka zrobiona na thujach

ZOBACZCIE i podpowiedzcie mi
Magda70 11:05, 05 lip 2013

ana_art napisał(a)
Jestem na siebie zła... od dłuższego czasu chodziłam koło limek i mi nie pasowały bo jakoś tak się schowały w kierunku thuj. Wreszcie stwierdziłam że mus je przesadzić i tydzień temu poprzesadzałam je o jakieś 20cm do przodu, odrazu mi się spodobało i co widzę listki tych 4 przesadzonych od dołu zaczynają żółknąć.... aaaa głupia baba ze mnie

Podlewaj...nie ma jeszcze tragedii...odchorują i wezmą się do roboty
Megi 11:09, 05 lip 2013

ana_art napisał(a)
szukam i nie mogę znaleźć JAK wygląda przedziorek? w necie wypatrzyłam małe żóławe kuleczki,a moja sąsiadka mówi, że to przędziorki- foka zrobiona na thujach

ZOBACZCIE i podpowiedzcie mi

http://www.szkolkacyprys.pl/przedziorki,18,pl.htm

przędziorek ma do 1 mm wielkości, zdjęcie masz powyżej w linku

u Ciebie to jakiś pajączek, przynajmniej po pajęczynie patrząc,
ana_art 11:12, 05 lip 2013

Madziu w tamym roku przesadzałam już ze sporymi pąkami vanille frais i nic jej nie było... chyba poobrywam te żółte listki, żeby nie szpeciły...
ana_art 11:25, 05 lip 2013

Dzieki Megi u mnie jest sporo takich pajączków jak na fotce wyżej i sąsiadka twierdzi, że to przędziorki i wczoraj je gniotłam
Magda70 12:16, 05 lip 2013

ana_art napisał(a)
Madziu w tamym roku przesadzałam już ze sporymi pąkami vanille frais i nic jej nie było... chyba poobrywam te żółte listki, żeby nie szpeciły...

no widzisz...wiesz co robić
Ja róże w upale przesadzałam...bo musiałam...listki zwiędły - poobrywałam i juz nowe rosną też taka niecierpliwa jestem...
Joaska 12:27, 05 lip 2013

ana_art napisał(a)

Aniu powiedz mi a dlaczego chcesz zmieniać ta rabatę?????????????