Fastigiata ma fajny kolumnowy pokrój, nie zajmuje dużo miejsca, ma piękne liście, płonie pomarańczem i czerwienią na jesień, a teraz w sezonie są złoto - żółte
Anet to jak najbardziej w tym miejscu grujecznik jestem za ..... ja również przymierzam się do zakupu ambrowca za altanę ale w pierwszej kolejności porządki pobudowlane
Aniu postaw ją tam gdzie bardziej siedząc na niej odpoczywasz obejrzałam zaległości i wszędzie jak w pudełeczku, a na sadzeniu drzew się nie znam pozdrawiam
Kurcze nie pomyślałam, że ambrowiec może być wąski...
Piekne zdjęcia ogrodu z lotu ptaka obejrzałam!!!
Dziewczyno czas odpocząć, posiedzieć na kanapach lub ławeczce. W tym roku daj już spokój z sadzeniem, pociesz się tym pięknym ogrodem! Popatrz na niego, zobacz jaki jest piekny! Jeśli coś jeszcze napiszesz , że jest do zmiany, poprawy, dosadzenia to zbiję na kwaśne jabłko Czas pożyć
Jesteście KOCHANI drzewa chcę posadzić ze względu na osłonę i ZACIENIENIE (ku rozpaczy sąsiadom, kórzy dużych drzew nie chcą) bo u mnie wszędzie jak na patelni, na razie...
Dzisiejszy dzień to lajcik, powiązałam lawendę,ależ mi ręcę pachniały. Kombinowałam GDZIE ją powiesić by było sucho i przewiewnie. padło na domek na placu zabaw