Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

KasiaWB 00:53, 14 sie 2013

Ania! prześlicznie w Twoim ogrodzie tylko się inspirować nowa rabata bardzo mi się podoba i chcę zrobić taką samą kiedyś odkąd zobaczyłam Danusi zdjęcia właśnie takiego połączenia rozchodników z rozplenicami w artykule o rozchodnikach https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/315-rozchodniki-okazale-byliny-dla-poczatkujacych-i-zaawansowanych/photos

Pozdrawiam, będę nadal z przyjemnością zaglądać do Ciebie
Madzenka 06:18, 14 sie 2013

Super metamorfoza. Dopiero na zdjęciach z różnych okresów widać jak ogród się zmienia a rośliny rosną
reni 08:08, 14 sie 2013

Aż się nie chce wierzyć, że to tak wszystko wybujało, cudnie jest...u mnie jakby wolniej rośnie
iksonw 08:10, 14 sie 2013

aniu co to masz za żwirek (jakaś nazwa) , który tak ładnie wygląda i jakiej wielkości są wielkości ( w przedziale) aby to rozsądnie wyglądało.i z jakiej żwirowni
U nas na podkarpaciu jest problem nawet z żwirem płukanym "ładnym" bo niestety żwir z żwirowniach jest szary i bury a i rzeka Wisłoka nie ma czym się pochwalić. Chyba że ktoś z was gdzie mogłabym tutaj dostać ładny otoczak w rozsądnej cenie
ana_art 08:21, 14 sie 2013

'żwirek' to takie zwykłe kamyczki, kupowane w pobliskiej żwirowni, ceny nie powiem bo nie pamiętam ale nie są to jakieś porażające koszty
dorotka_z 12:31, 14 sie 2013

Witam Aniu,

no po prostu przepięknie jest u Ciebie! I jeszcze jak wszystko rośnie! Niesamowite porównania rok po roku. Szczególnie wpadła mi w oko rabata z rozchodnikami

Jezeli pozwolisz będę podgladać i się inspirować
Madzenka 20:57, 14 sie 2013

Pozdrawiam Aniu i życzę wypoczynku w święto
Enya73 21:03, 14 sie 2013

Rozszalał się Twój ogród na całego. Pięknie i harmonijnie. Nowa rabatka prześliczna Chętnie bym skopiowała, ale już miejsca nie mam. Ja też po urlopie dopiero widzę, jak mój ogród się rozrasta. Czas na ostre cięcia.

Pozdrawiam serdecznie
ana_art 21:45, 14 sie 2013

dorotka_z napisał(a)
Witam Aniu,

no po prostu przepięknie jest u Ciebie! I jeszcze jak wszystko rośnie! Niesamowite porównania rok po roku. Szczególnie wpadła mi w oko rabata z rozchodnikami

Jezeli pozwolisz będę podgladać i się inspirować
Witaj Dorotko! Bardzo mi miło, zapraszam częściej!
ana_art 21:49, 14 sie 2013

Enya73 napisał(a)
Rozszalał się Twój ogród na całego. Pięknie i harmonijnie. Nowa rabatka prześliczna Chętnie bym skopiowała, ale już miejsca nie mam. Ja też po urlopie dopiero widzę, jak mój ogród się rozrasta. Czas na ostre cięcia.

Pozdrawiam serdecznie
Dziękuję, usłyszeć że dostrzegasz harmonię to komplement! Hmmm to ostatnie miejsce z jakiego udało mi się zerwać darń. Więcej nic nie wcisnę