Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 22:43, 11 lut 2014

bociek napisał(a)

Przyczajony tygrys, ukryty smok.

Mucha? Pewnie spala gdzies w kaciku Leon nie zapolowal?

jak nic spała, poczuła wiosnę i się obudziła, Leon nie zdążył tym razem to ja byłam łowcą...ups...
ana_art 22:45, 11 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ana ja u ciebie bywałam już wcześniej Na samym początku mojej obecności na O odwiedziłam twój ogród i się zachwyciłam. Postanowiłam sobie że kiedyś przeczytam cały wątek . Jeszcze nie zdążyłam ,chociaż co jakiś czas przyciągał mnie do ciebie twój uroczy uśmiech który spotykałam w różnych wątkach Zachwycałam się twoimi słodkimi chłopakami i pięknymi dekoracjami świątecznymi
Śladu jednak nie zostawiłam Teraz zostawiam i przyznaję się że podglądałam i będę podglądać
Biżuterię także oglądam i wzdycham do czerwonego naszyjnika Pozdrawiam serdecznie.

no pacz jak to do człowieka wraca jak bumerang, ja wiele wątków czytam niestety z powodu czasu nie wszędzie coś piszę. Dzisiaj nie mogłam się oprzeć
Madzenka 23:25, 11 lut 2014

A ja czytam Was obie , buziaki przesyłam
Selly 08:10, 12 lut 2014

Ja też czytam regularnie i nie mogę się doczekać tulipanów.
Ania74 09:58, 12 lut 2014

Właśnie czytam Twój wątek, a jest co czytać... Ja nie wiedziałam, że też masz samych chłopaków... Na razie doliczyłam się trzech nieletnich i jednego "letniego". Dobrze liczę?
ana_art 10:22, 12 lut 2014

Ania74 napisał(a)
Właśnie czytam Twój wątek, a jest co czytać... Ja nie wiedziałam, że też masz samych chłopaków... Na razie doliczyłam się trzech nieletnich i jednego "letniego". Dobrze liczę?
oj u mnie to można się pomylić cztery sztuki wszystkie jeszcze nieletnie, aczkolwiek najstarszemu się wydaje że letni
Ania74 10:30, 12 lut 2014

O rany cztery?? Piękna liczba! I sami faceci... To ja zostałam w tyle W takim razie chylę czoło przed Tobą tytanie pracy
AniaK 10:52, 12 lut 2014

Aniu a u mnie trzy osy latały, wypasione, pewnie z drewnem przyniosłam i obudziły się, ale na zewnątrz to już komary latały nie raz, taka zima
Pozdrawiam
ana_art 11:36, 12 lut 2014

Oj komary to w ogrodzie widziałam w weekend u nas dzisiaj czuć wiosnę +6 coprawda słonko za chmurami Ale jest cudnie!
AniaK 13:04, 12 lut 2014

Słonecznie i od razu weselej, człowiek wyobraża sobie że wiosna tuż, tuż