Ale musiałam nadrobić, nie było mnie kilkanaście godzin, a tu tyle stron i to jakie widoczki jeszcze, ach jak miło patrzeć. Nigdy się nie znudzą, pstrykaj więcej, bo "kfiatki" masz cudne i fotki piękne robisz
Fajne te jeżóweczki limonkowe
I karmnik ! Ja swój wypielilam chyba haha muszę nabyc koniecznie
Hortensja Unique ma więcej kwiatów plodnych niż Limelight, dlatego cale kwiatostany nie są tak pełne bo więcej jest tych kuleczek, ale też jest piekna!
Czekam na zaolejowany taras!
dzięki MartuśOch te heliotropy to takie kaprysne są...chyba w przyszłym sezonie dam sobie z nimi spokój, choć ostatnio widzialam taki spory okaz na nózce - tylko trzeba by go gdzieś przezimowac i tak prowadzić, a w tej materii to ja słaba jestem
Anula - no błagam! Piękna? Oj za dużo na sloneczku dzisiaj, za dużo
wiesz już kiedy będziecie? (bo ja innej opcji nie uznaję)
Madzia - no właśnie - lista chciejstw się wydłuża, a ogródek jakoś powiększyć się nie chce
Julita - to będę Was zasypywać fotkami w takim razie dziś jeszcze pokażę zaległe foty hortensjowej
Marta (Arco) - wypielilaś karmnik?? Ty to jesteś jednak aparatka od kwiatka Jeżówki polecam - kupione na Giżynku
Nie masz Ty jakiego urlopu jeszcze?
Kasiu - dziękuję Mnie też przedogródek zaczyna się wreszcie podobac...jeszcze tylko parę zmian...
Dziś nie będzie fot zaolejowanego tarasu, bo....nie jest zaolejowany
ale tym razem to nie obsuwa fachowca tylko nasza decyzja - zrobimy to po polozeniu cegielki na elewację, żeby nie zabrudzić swieżo zaolejowanych desek...
Ania - urlop niedługo, niedługo Cały sierpień dziewczynki mają przerwę w przedszkolu ( w zasadzie dzis ostatni dzień idą bo jutro nad jeziorko wyjeżdżamy) i będziemy z nimi jakoś na zmianę siedzieć w domu, częśc na wyjazdach o ile pogoda pozwoli - ale na pewno będą takie dni, że bedę sama z dziećmi w domu to może wtedy wzięłabyś swoje Skarby i odwiedziła naszą wieś?
Z ta myślą pytam No i zapraszam też z dziewczynkami do mnie! My już od dwóch tygodni bez przedszkola, a tu jeszcze cały sierpień....Dzieciaki się pobawią to i spokojniej będzie! wpadajcie kiedy tylko macie ochotę