Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

JulkAd 22:23, 24 lip 2012

Ale musiałam nadrobić, nie było mnie kilkanaście godzin, a tu tyle stron i to jakie widoczki jeszcze, ach jak miło patrzeć. Nigdy się nie znudzą, pstrykaj więcej, bo "kfiatki" masz cudne i fotki piękne robisz
arcobaleno 22:38, 24 lip 2012

Fajne te jeżóweczki limonkowe
I karmnik ! Ja swój wypielilam chyba haha muszę nabyc koniecznie
Hortensja Unique ma więcej kwiatów plodnych niż Limelight, dlatego cale kwiatostany nie są tak pełne bo więcej jest tych kuleczek, ale też jest piekna!
Czekam na zaolejowany taras!
kasik778 08:02, 25 lip 2012

Bardzo mi się podoba twój przedogródek, fajnie wygląda rabata za żwirkiem, u mnie hortensje zaczynają kwitnąć, uwielbiam je na razie najładniejsza jest Grandiflora
Ana 08:25, 25 lip 2012

Martek napisał(a)
Cudnie jest.
A skoro o heliotropie mnie też zmarniał,ale już nie wiem czy mu tek wody za mało czy za dużo dałam ...?))))))))
Piękny przedogródek naprawdę Ana
Pozdrawiam

dzięki Martuś Och te heliotropy to takie kaprysne są...chyba w przyszłym sezonie dam sobie z nimi spokój, choć ostatnio widzialam taki spory okaz na nózce - tylko trzeba by go gdzieś przezimowac i tak prowadzić, a w tej materii to ja słaba jestem

Anula - no błagam! Piękna? Oj za dużo na sloneczku dzisiaj, za dużo
wiesz już kiedy będziecie? (bo ja innej opcji nie uznaję)

Madzia - no właśnie - lista chciejstw się wydłuża, a ogródek jakoś powiększyć się nie chce

Julita - to będę Was zasypywać fotkami w takim razie dziś jeszcze pokażę zaległe foty hortensjowej

Marta (Arco) - wypielilaś karmnik?? Ty to jesteś jednak aparatka od kwiatka Jeżówki polecam - kupione na Giżynku
Nie masz Ty jakiego urlopu jeszcze?

Kasiu - dziękuję Mnie też przedogródek zaczyna się wreszcie podobac...jeszcze tylko parę zmian...

Dziś nie będzie fot zaolejowanego tarasu, bo....nie jest zaolejowany
ale tym razem to nie obsuwa fachowca tylko nasza decyzja - zrobimy to po polozeniu cegielki na elewację, żeby nie zabrudzić swieżo zaolejowanych desek...
popcorn 09:02, 25 lip 2012

I racja z tym nieolejowaniem!
nie moge sie doczekac fotek
Przedogrodek wymiata!
pozdrawiam
arcobaleno 09:05, 25 lip 2012

Ania - urlop niedługo, niedługo Cały sierpień dziewczynki mają przerwę w przedszkolu ( w zasadzie dzis ostatni dzień idą bo jutro nad jeziorko wyjeżdżamy) i będziemy z nimi jakoś na zmianę siedzieć w domu, częśc na wyjazdach o ile pogoda pozwoli - ale na pewno będą takie dni, że bedę sama z dziećmi w domu to może wtedy wzięłabyś swoje Skarby i odwiedziła naszą wieś?
JulkAd 11:00, 25 lip 2012

Czekam na hortensje i przebieram nóżkami z niecierpliwości.......no ale i tak dopiero wieczorem do Ciebie na spacer przyjdę
JulkAd 11:00, 25 lip 2012

No chyba, że w przerwie obiadowej
Ana 11:11, 25 lip 2012

arcobaleno napisał(a)
Ania - urlop niedługo, niedługo Cały sierpień dziewczynki mają przerwę w przedszkolu ( w zasadzie dzis ostatni dzień idą bo jutro nad jeziorko wyjeżdżamy) i będziemy z nimi jakoś na zmianę siedzieć w domu, częśc na wyjazdach o ile pogoda pozwoli - ale na pewno będą takie dni, że bedę sama z dziećmi w domu to może wtedy wzięłabyś swoje Skarby i odwiedziła naszą wieś?

Z ta myślą pytam No i zapraszam też z dziewczynkami do mnie! My już od dwóch tygodni bez przedszkola, a tu jeszcze cały sierpień....Dzieciaki się pobawią to i spokojniej będzie! wpadajcie kiedy tylko macie ochotę
Ana 11:12, 25 lip 2012

Julita - za chwilkę mam gości i nie wiem czy do obiadu się wyrobię...więc awansem zapraszam na wieczór chociaż może....