Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Odcienie zieleni 2

Odcienie zieleni 2

Filemon24 20:31, 12 cze 2016

Mi w tym sezonie tak róże się podobają ale również wybieram odmiany które będę wzajemnie do siebie pasować i od razu po kilka sztuk żeby jarmarku nie było
paulina_ns 20:36, 12 cze 2016

Anita Ty masz tą róże pashmine?? Jaka ona piękna!!!długo kwitnie? Nie no musze sobie zrobić szlaban na ogrodowisko,bo się wykończe
Filemon24 20:40, 12 cze 2016

Paulinko w tamtym miesiącu posadziłam 3 sztuki i teraz znowu domówiłam 3 ( w tym tygodniu mi przyślą) wszystkie będą rosły obok siebie
te które już mam powoli otwierają pąki ciekawa jestem ich bardzo jak na żywo się prezentują.
paulina_ns 20:42, 12 cze 2016

Filemon24 napisał(a)
Paulinko w tamtym miesiącu posadziłam 3 sztuki i teraz znowu domówiłam 3 ( w tym tygodniu mi przyślą) wszystkie będą rosły obok siebie
te które już mam powoli otwierają pąki ciekawa jestem ich bardzo jak na żywo się prezentują.

A skąd zamawiałas? Muszę koniecznie na ich temat poczytać, a i jak zakwitnie mogę prosić u mnie zdjęcia?
Filemon24 20:59, 12 cze 2016

oczywiście jak zakwitną zrobię fotki i ci pokaże zamawiałam z dwóch źródeł, te co w maju mi przyszły zamówiłam na forum od dziewczyny która ma szkółkę ( chyba rosaćwik) niestety juz zostały wykupione i teraz zamówiłam w rosaplant - ciekawe jakie otrzymam sadzonki bo te majowe na prawdę są piękne
malkul 21:02, 12 cze 2016

Tak sobie myślę że jak była u mnie Edyta to zapomniała mi powiedzieć że Ty tak piękna jak z obrazka.
lindsay80 21:24, 12 cze 2016

ja też jestem za korą na całości tej rabaty co pokazałaś.
lindsay80 21:26, 12 cze 2016

malkul napisał(a)
Tak sobie myślę że jak była u mnie Edyta to zapomniała mi powiedzieć że Ty tak piękna jak z obrazka.

no faktycznie zapomniałam
Te kilka godzin tak szybko minęło, że jeszcze sporo tematów nie zostało poruszone...
Zana 21:48, 12 cze 2016

Przyszłam, zdjęcia obejrzałam, poczytałam. Ja akurat wbrew większości widziałabym tam kamień, ale z drugiej strony jak trawki się rozrosną to i tak większą część powierzchni zasłonią, więc może faktycznie kora. Ale bardzo mi się podoba. Grabik na razie może i jest grabikiem (bardzo ładnym zresztą), ale na pewno nie będziesz długo czekać aż stanie się prawdziwym grabem.
paulina_ns 21:59, 12 cze 2016

Filemon24 napisał(a)
oczywiście jak zakwitną zrobię fotki i ci pokaże zamawiałam z dwóch źródeł, te co w maju mi przyszły zamówiłam na forum od dziewczyny która ma szkółkę ( chyba rosaćwik) niestety juz zostały wykupione i teraz zamówiłam w rosaplant - ciekawe jakie otrzymam sadzonki bo te majowe na prawdę są piękne

To nie jest Polska strona ta rosaplant? w takim razie zaczekam jakie sadzonki Ci przyjdą, a w między czasie rozglodne się lokalnie, ale wątpię czy ja dostane.