Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Odcienie zieleni 2

Odcienie zieleni 2

Marta 21:11, 10 lis 2016

Variegaty u Twoim wydaniu są boskie Co ile sadziłaś?
Marta 21:54, 10 lis 2016

Zrobisz zdjęcie Variegatowego kwadratu z dalszej perspektywy? Plisss
ren133 22:00, 10 lis 2016

Efffa napisał(a)

Dziękuje Kochana, Marta mi dzis rozrysowywała płyty, i nadal nie wiem, ale mam jeszcze troche czasu, inspirki zawsze mile widziane

A gdzie ten rysunek?
Efffa 22:10, 10 lis 2016

Marta napisał(a)
Zrobisz zdjęcie Variegatowego kwadratu z dalszej perspektywy? Plisss

Marta , a nie lepiej przyjechac?
Efffa 22:20, 10 lis 2016

ren133 napisał(a)

A gdzie ten rysunek?

Generalnie chodziło o to, aby te płyty były wejściem od furtki, po staremu furtka miała być tak jak prowadzi chodnik.Ale gdy tam te płyty dam , muszę pół tego chodnika rozebrać po prowadziłby do przęsła, a nie jak miało być , do furtki.
Zaraz wkleję plan całej działki
Marta 22:23, 10 lis 2016

Efffa napisał(a)

Marta , a nie lepiej przyjechac?

Z miłą chęcią ale ja chcę też zdjęcie, czemu nie obfociłam Twego ogródka???
Marta 22:30, 10 lis 2016

Efffa napisał(a)

Generalnie chodziło o to, aby te płyty były wejściem od furtki, po staremu furtka miała być tak jak prowadzi chodnik.Ale gdy tam te płyty dam , muszę pół tego chodnika rozebrać po prowadziłby do przęsła, a nie jak miało być , do furtki.
Zaraz wkleję plan całej działki

O te płyty chodziło... Kwadratowe, czy prostokątne chcesz?
Czemu chcesz rozebrać pół chodnika, ja bym go zostawiła tam gdzie jest, co z tego, że prowadzi do przęsła? Fajnie rozdziela on te dwie rabaty: po prawej i po lewej przy słupie. Może dasz lustro na końcu chodnika?
Efffa 22:40, 10 lis 2016

Efffa 23:04, 10 lis 2016

Dobra, ok , zauważyłam teraz, że planu nie widać.Narysuję sam front i zdjęcie z dalszej perspektywy
Efffa 23:08, 10 lis 2016

Marta napisał(a)

O te płyty chodziło... Kwadratowe, czy prostokątne chcesz?
Czemu chcesz rozebrać pół chodnika, ja bym go zostawiła tam gdzie jest, co z tego, że prowadzi do przęsła? Fajnie rozdziela on te dwie rabaty: po prawej i po lewej przy słupie. Może dasz lustro na końcu chodnika?

Tak,kombinowałyśmy z Jazzy.
Najpierw stwierdziłąm, że nie szkodzi, ze te pół chodnika bedzie bezużyteczne,potem stwierdziłam , że na końcu tego chodniczka będzie ławka, przyechała Lindsay stwierdziła, że bez sensu ten chodnik do niczego prowadzący, tyś stwiierdziła, zeby dać lustro, najpierw pomyślałam WOW, ale potem ochłonełam , ze to jednak za dużo jak na taka minimalistkę jak ja.... chociarz nadal mi to lustro faktycznie nie daje spokoju.

A płyty chciałam 40x80
A lindsay stwierdziła i mąż , że 40x120