Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Odcienie zieleni 2

Odcienie zieleni 2

Efffa 00:56, 08 lis 2016

Marta napisał(a)
Co kombinujesz z płytami?

Martuś jutro Ci napiszę elaborat na temat płyt,
Efffa 00:58, 08 lis 2016

HanaK napisał(a)
Halo, halo, pozdrawiam, masz piękny taras, moje ulubione kolory Zielone jeżówki też bardzo mi się podobają, zastanawiam się czy milkshake nie wymienić na green jewel Będę zaglądać do Ciebie i podziwiać

Witam Cię, cieszę sie,ze jestes, bo na długo zniknęłaś z wątku, od początku mnie interesowało jak wszystko wkomponujesz w Twoja bryłę domu, też chciałam płaski dach, no ale nie dało sie, chlipchlip
Powiem Ci, na żywo, nie na zdjęciu, te jeżówki green jewel są o wiele piękniejsze, naprawdę.
Efffa 01:00, 08 lis 2016

HanaK napisał(a)
Nadal wędruję po Twoim ogrodzie, piękna jest the beatles

ciesze sie , ze wędrujesz, beatles fajna, a carex variegatę widziałaś? obłednie piekna, znaczy jak dla mnie, to jedna z ładniejszych turzyc, wkleje jutro zdjecia, jak aktualnie wygląda,
Efffa 01:00, 08 lis 2016

Adela napisał(a)
Ewelinko, bardzo spodobała się mi ta turzyca i już zaczęłam się zastanawiać, gdzie znaleźć miejsce dla niej w moim ogrodzie Ale pomysłu brak. Piękna jest.
Pozdrówka

Adelka mówisz o the beatles?
Adelka a gdybyś je posadziła pod surmią , przy rh?co myślisz? moje są w totalnym cieniu
Efffa 01:01, 08 lis 2016

Malkul przypomnij mi tylko, tyś wyieniła Twoje beatlesy czy wątek pomyliłam, bo juz dawno chciałam zapytać, czemu je wymieniałaś
Efffa 01:05, 08 lis 2016

anulajda napisał(a)
Witaj Ewa czy Ewelina?
Przeczytałam od deski do deski, niedosyt fotkowy czuję co widziałam bardzo mi się podoba
Macham na dobranoc

W dowodzie Ewelina, ale nikt z otoczenia tak do mnie nie mówi, na Ewelina bym sie pewnie nie odwróciła, gdyby mnie ktoś wołał
Wiem, wiem , fotek mało, odwieczny problem tego watku, ale ja nie mam jeszcze ogrodu, pokazuje tylko jene i te same miejsca,
Iwk4 08:32, 08 lis 2016

To z imieniem się wyjaśniło.
Jeszcze mnie ten portal intryguje. Jeeli wnętrzarski, przydałby się link na priv
Muszę odmłodzić wnętrza

Ewa, fajna u ciebie zieleń.
A jak jesienią się przebarwia ?

Efffa 09:09, 08 lis 2016

Iwk4 napisał(a)
To z imieniem się wyjaśniło.
Jeszcze mnie ten portal intryguje. Jeeli wnętrzarski, przydałby się link na priv
Muszę odmłodzić wnętrza

Ewa, fajna u ciebie zieleń.
A jak jesienią się przebarwia ?

Ciekawe czy wielkie zmiany we wnętrzach planujesz? jak ja lubie takie tematy...
Mnie też się ta zieleń podoba, mnie ona uspakaja, ale zbytnio to ona sie u mnie nie przebarwia, jedynie grabki sie zółte zrobiły i bardzo mi się to podoba.
Efffa 09:15, 08 lis 2016

Iwk4 miałam jescze zapytać czy znalazłaś ten ogród w Mai nowoczesny? chcesz link?
Marta 21:22, 08 lis 2016

Efffa napisał(a)

Martuś jutro Ci napiszę elaborat na temat płyt,

Ok, już przebieram nóżkami
Ja też poproszę linki na temat wnętrz