Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród KasiWB - część II

Ogród KasiWB - część II

KasiaWB 18:30, 19 maj 2018

Betka napisał(a)

Widoki piękne
Kasiu jak będziesz wykopywas te kłopotliwe dla ciebie rośliny to uszczknij sadzonki dla mnie. Posadziłabym nad rowem niechby się rozsiewały

Zapraszam na wykopki
Pozdrawiam
KasiaWB 18:31, 19 maj 2018

ewsyg napisał(a)
Kasiu, masz bardzo wypielęgnowany ogród, wzorowo przycięte zimozielone.

Moja Droga, miejscami jeszcze są miejsca wołające o porządek )
Serdecznie pozdrawiam
adkawi 19:28, 19 maj 2018

Witaj Kasiu, pięknie u Ciebie.Mam również posadzona różę LO przed płotem betonowym,ale jest jeszcze mało rozrośnięta, i zastanawiam się czy swojej pomogłaś przytwierdzić się do muru,czy tak sama się trzyma?
agata19762 20:31, 19 maj 2018

Kasiu dłuuuugo mnie tu nie było ogród masz niesamowicie piękny.
Fotki robisz obłędne! Miło było pospacerować u Ciebie
hanka_andrus 20:37, 19 maj 2018

Cud, miód i orzeszki!
Kasiek 23:03, 20 maj 2018

KasiaWB napisał(a)
wdzięczny clematis, chyba Albina Plena

Alez cudo...jak malusie duszki
rozajerycha 21:52, 21 maj 2018

Telepatycznie weszłam na portal i co widzę nareszcie przebudzenie wątku
Warto było czekać !
Ja tak czułam w kościach,że praca wre,efekt oszałamiający Katarzyna.
Jeszcze kropeczka nad "i"mianowicie czekam na lustro
Brawo Wy
Pozdrawiam
Martek
_Martini_ 23:20, 21 maj 2018

Dzisiaj jestem u Ciebie juz któryś dzień z rzędu. Za każdym razem wracam podziwiać piękne rośliny i piękne ujęcia. Kilka sobie zapinowałam. LO - czy to w ogóle możliwe?? Widoki zza płotu są boskie. Jako sąsiad bym była bardzo natarczywa wisząc na tym płocie
nicol21 07:03, 22 maj 2018

KasiaWB napisał(a)

dziękuję
niestety nie mam pojęcia co to za rh może i Nova Zembla - dobrze wiedzieć, dzięki za podpowiedź
Róża LO pachnie pięknie
Serdecznie pozdrawiam

Kasiu, a czy LO to taka zdrowa róża czy może trzeba o nią bardziej dbać? Pytam bo mam u siebie różne i jedne ładne, zdrowe a inne jak nie skrecają im się liście to zmieniają kolor to mszyce żrą je na potęgę. Owszem, mszyce imają się też innych, ale nie tak jak tych wrażliwszych. Pytam bo chcę kupić do rodziców i ta róża musi się sama obronić....

Kulę buksową pamiętam... ładnie się zmieniła, jeszcze ciut i będize z niej pełna kula
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
KasiaWB 11:41, 27 maj 2018

adkawi napisał(a)
Witaj Kasiu, pięknie u Ciebie.Mam również posadzona różę LO przed płotem betonowym,ale jest jeszcze mało rozrośnięta, i zastanawiam się czy swojej pomogłaś przytwierdzić się do muru,czy tak sama się trzyma?

Cześć sama się nie trzyma, na murze są rozpięte stalowe linki, na których rozpinane są pędy róży. Pędy mocuję elastycznym wężykiem.
Pozdrawiam