asiak
22:36, 13 lip 2016

I jeszcze jedna fotka i tu liczę na Waszą pomoc. Alejka jest zrobiona przez nas i jest od wschodnio-południowej strony. Nie mam pojęcia co nasadzić wzdłuż alejki. Co i rusz zmieniam decyzje, mętlik w głowie ogromny. Kupiłam 6 róż Lidka (czerwień, wpadająca w pomarańcz) z zamiarem umieszczenia ich między innymi przy tej alejce, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Zawsze mogę róże wsadzić gdzieś indziej. Na razie rosną w donicach. Ziemia u mnie jest raczej taka gliniasta, chociaż za bardzo się nie znam, ale jest twarda. Oczywiście wzdłuż alejki dodam nowej ziemi, żeby poprawić jej jakość. Rabatę wzdłuż planuję na około 50 cm, aczkolwiek niekoniecznie.Wszystko dopiero zaczynam, więc mogę zrobić jak chcę.
Bardzo liczę na Waszą pomoc, co wsadzić. Chciałabym coś mało obsługowego, ponieważ pracuje cały dzień i tylko wieczorkiem chodzę na działkę i weekendy.
Powiem Wam tylko o czym myślałam jeśli chodzi o nasadzenia
- tuja Danica, berberysy, żurawki, róże... oczywiście nie wszystko razem, ale to chodziło mi po głowie i tylko zmieniałam decyzje, może tak, a może tak?
Oczywiście nie upieram się przy tych roślinach
Pomożecie?
Alejka za bukszpanem prowadzi do furtki.
Bardzo liczę na Waszą pomoc, co wsadzić. Chciałabym coś mało obsługowego, ponieważ pracuje cały dzień i tylko wieczorkiem chodzę na działkę i weekendy.
Powiem Wam tylko o czym myślałam jeśli chodzi o nasadzenia

- tuja Danica, berberysy, żurawki, róże... oczywiście nie wszystko razem, ale to chodziło mi po głowie i tylko zmieniałam decyzje, może tak, a może tak?
Oczywiście nie upieram się przy tych roślinach

Pomożecie?

Alejka za bukszpanem prowadzi do furtki.