Ewa, ja zawsze mówię, że szczęście sprzyja lepszym
Dziewczyny, dziś przyszły graby, które zamówiłam na zieloną ścianę obok szpaleru gracków. Dla przypomnienia będzie to tu gdzie doniczki A graby takie. 50-70 cm i całkiem pikne. Po 7 zeta były na Allegro
Asia poproszę namiar na graby na PW, jeśli można. Ty planujesz ekran jakiej wysokości? Bo właśnie mnie natchło i chyba mam miejsce na takie cudo.
Dzięki Asia. Zapomniałam jeszcze pochwalić szerokie kdry, zacne pani oj zacne
Oo, a wyślesz mi jakiem to siewnik macie, bo już się poddaje z tym moim ręcznym sypaniem... Piękną masz trawę i rzeczywiście rabat naciachałaś ostatnio
a takimi nożycami akumulatorowymi sobie paluch przecięłam, do tej pory się zrasta
Przypomnę się, że ja też, ale mój już zrośnięty. Dobrze, że mam takie lichawe z L.... i były już lekko rozładowane
Jestem prawie codziennie i podglądam, może pora kiedyś założyć swój własny wątek
CHwile mnie nie było Dzieje się tutaj , u mnie żółwim tempem narazie hehe dzieciaki nie za bardzo pozwalają . Dziś lazy day. Powoli do przodu ... pozdrawiam .
ale ty chcesz zwykłe czy kolumnowe??
Asia ale ładne sztuki. Fajny pomysł z tym blokiem grabowym. Można by go było gdzies jeszcze powtórzyć. może gdzieś przy altance...Tak głosno gdybam