Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 16:07, 23 sie 2026

LIDKA napisał(a)
Kasia ale super te foty z drona i Twój opis .
Można się dobrzexteraz zorientować . Drzew faktycznie dużo zasadziłaś . Jak podrosną i żywopłoty to będzie taki elegancki i intymny ogród .

Bardzo mi się podoba takie działanie z planem .

Muszę tak działać bo mi życie sporo dodało obowiązków, ale jak pospinam to wszystko (a jest tego naprawdę dużo, więcej niż piszę ) to jesień życia szykuje się w spokojnych barwach
Oby serducho dało radę i kręgosłup
kasiek 16:08, 23 sie 2026

Basieksp napisał(a)
Też mam wierzbę mandżurską u siebie. Faktycznie gubi gałązki, ale dwa lata temu mega mocno ją przycieliśmy. Po tym cięciu mniej tego wszystkiego gubi. Liści w sezonie nie gubi a i tych łamiących gałązek też nie grubi. A wcześniej było tego dużo. Za jakieś dwa lata znowu ją tak mocno przytniemy.

Taki plan mam też bo oczko jest przy domku (kiedyś domu), i nie może być wyższe niż 3 m