Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Kordina 01:31, 20 lip 2026

Ciekawa ta różyczka okrywowa Heidi, muszę się nią zainteresować
A ja podobnie jak Sylwia:
Musieliby mnie uśpić żebym poleciała
ha, ha
kasiek 20:30, 20 lip 2026

ewsyg napisał(a)
Kasiu, ale fajnie spędzacie czas.

Myślę, że tym miejscem zrobiliśmy coś dla siebie. Poza tym to pierwsza nieruchomość która od początku jest prowadzona przez nas, od zakupu działki po wszystkie tam zabudowy. Morze przypomina nam miejsce w którym się poznaliśmy i zaczęliśmy naszą ju 30 letnia historię.
Dzieci dorosły, w końcu stały się partnerem w aktywnościach na powietrzu, dzięki nim człowiek też robi to, na co wcześniej nie miał odwagi... młodość...i świadomość że teraz kolej pożyć na swoich warunkach, choćby przez chwile
kasiek 20:32, 20 lip 2026

Basieksp napisał(a)
Ja też zdecydowanie wybierałabym kajaki i spacery Mi na wysokiej drabinie kolana się trzęsą, no trochę, ale jak muszę to wejdę

Ja to i tak najbardziej lube grunt pod nogami, siostra wróciła z niemal 5 miesięcznego rejsu po świecie, nawet ona - co zwie się rybką - miała już dość bujania

Wysokości nie lubię , został uraz po wypadkach.
kasiek 20:32, 20 lip 2026

Kordina napisał(a)
Ciekawa ta różyczka okrywowa Heidi, muszę się nią zainteresować
A ja podobnie jak Sylwia:
Musieliby mnie uśpić żebym poleciała
ha, ha

Ja mam tak samo, nawet nagrywając ich zamykam oczy
Róża Heidi to normalnie fenomen, obłędna! Nawet trochę za dorodna bo kilka pędów pękło pod ciężarem kwiatów.
ewsyg 20:57, 20 lip 2026

kasiek napisał(a)

Myślę, że tym miejscem zrobiliśmy coś dla siebie. Poza tym to pierwsza nieruchomość która od początku jest prowadzona przez nas, od zakupu działki po wszystkie tam zabudowy. Morze przypomina nam miejsce w którym się poznaliśmy i zaczęliśmy naszą ju 30 letnia historię.
Dzieci dorosły, w końcu stały się partnerem w aktywnościach na powietrzu, dzięki nim człowiek też robi to, na co wcześniej nie miał odwagi... młodość...i świadomość że teraz kolej pożyć na swoich warunkach, choćby przez chwile

Pięknie napisane.
sylwia_slomc... 21:48, 20 lip 2026

kasiek napisał(a)

Ja mam tak samo, nawet nagrywając ich zamykam oczy
Róża Heidi to normalnie fenomen, obłędna! Nawet trochę za dorodna bo kilka pędów pękło pod ciężarem kwiatów.

Namawiam Cię na różę Lupo. Jest the best. Kwiatki puste, ale w masie. Sama się czyści i potem jesienią jest w czerwonych koralikach też masowo.