Akwariowe widoki -spełnienie marzeń o pływaniu na rafach , które mi się nigdy nie spełnią z tej prostej przyczyny, że nie latam i na statku nie popłynę.....wiem cykor jestem
A tak miałam namiastkę tego cudu natury na żywo dzięki W. Buziol
Zmiana frontu - bedzie czerwony i goracy - bo fioletowe floksy gryzły sie z czerwienia - a tak to Danusia super mi podpowiedziała i juz na łowach byłam
Mam ogniste kiścienie scarlety, krokosmie, czerwone róże i rdest od Miry Jutro wkleję jak przemieliłam front
Danus cieszę się bardzo że się przydadzą i ślad w świecie zostawią, w końcu tyle razy je układałam że sie tam mój pot i krew ślad swój zostawił
Sprzatanie było w trybie ekspresowym, dobrze że dzieci pojechały na wakacje nie musiałam nic w chałpie robic
Co do ludzi to chciałam Ci zrobic niespodziankę i widze że mi się udało A co do Agi ogrodu to spłatałam jej nieco figla ale miałam nadzieję że właśnie tak to sie potoczy i obie dostaniecie wiatr w skrzydłach - Aga że Cie poznała i mogła sie pochwalić a Ty że poznałaś ją i mogłaś sie zachwycić Piękne miejsca warte są pokazania, nawet lekkim podstępem
A i bardzo dziekuje za sliczny prezent - ja chyba w domu będę na nim klęczeć by nie wybrudzić tego pieknego materiału