Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 21:10, 25 sie 2017

eee_taam napisał(a)

a to miałaś mega gości

a czy u ciebie Maja bedzie nagrywac? bo taka wizyta była by najlepszym prezentem na swietowanie nałogowych rocznic forumowania

Nie Justys - przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo
Udział w programie jest czymś w rodzaju docenienia za trud ale organizowanie spotkań jest darem o niebo cenniejszym - bo tworzy więzi i dostarcza sympatii prawdziwych ludzi w realnym otoczeniu. Dlatego rocznicę będę świętować z ludźmi takimi jak Wy - żałuję że wszystkich nie moge zapraszac ale i tak robię co mogę
kasiek 21:12, 25 sie 2017

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiu, było cudnie, wspaniali gospodarze i wspaniali goście, cieszę się, że Was mogłam poznać, a ogród masz prześliczny i bardzo klimatyczny

Aguniu ja również dziekuje za Ciebie i twoje trawki Wybacz podstep, był z dobrego serca

mira napisał(a)
Kasia ja jeszcze jadę. Zostawiam ślad ze cudnie było nawet pogoda się udała.Twoja energia się udziela - to jakiś wulkan - fajnie bylo znów zobaczyć Twój ogród i odkryć w realu tyyyyle zmian.
A szczególnie miło mi bylo poznać Sylwię i Agnieszkę a obecność WiP-ów bardzo mnie ucieszyla.

Dziekuje i pozdrawiam

Mirus Tobie również dziękuje za towarzystwo - jesteś super babka dzięki za jeżówy i rdest

Kasiu bardzo dziękuję za możliwość poznania Szefowej osobiście, za wspaniałą atmosferę i świetne towarzystwo czas zdecydowanie za szybko mi uciekł i buziol za roślinki
Niech rosną Ja dziękuje za cebulki szafirków - zrobie cudną rzeczkę w lasku

Moje dary
21:18, 25 sie 2017
kasiek napisał(a)

Nie Justys - przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo
Udział w programie jest czymś w rodzaju docenienia za trud ale organizowanie spotkań jest darem o niebo cenniejszym - bo tworzy więzi i dostarcza sympatii prawdziwych ludzi w realnym otoczeniu. Dlatego rocznicę będę świętować z ludźmi takimi jak Wy - żałuję że wszystkich nie moge zapraszac ale i tak robię co mogę

u ciebie chyba najwiecej spotkań sie odbyło przez te lata ...to zaleta dojrzalszego ogrodu ...ja ciagle na robocie ...ogród teraz ogarniam bo lezał przez upału odłogiem no i w remontach siedzę ...oby we wrzesniu sie nam udało spotkac bedzie gut
abiko 22:06, 25 sie 2017

Cudowne spotkanie Kasiula Konrad sie nawet pod Konewke ubrał Kondzio całusy wiesz ze cię lubię a akwarium masz cudne już ci to mówiłam rabat ognista.. Fajnie
mira 23:45, 25 sie 2017

Kasia ja myślałam że Ty odpoczywasz dziś bo ogród odpicowany na maksa i widać tę robotę, z nami też miałaś zawrót więc zmęczenie na pewno. A Ty szalona jesteś i już rabata w działaniu - no szok to ja już za Tobą nie nadążam.
Mam wątpliwości czy aby ten zestaw roślin będzie pasował. Kiścienie to pasują do takich wrzosowatych klimatów - nie wiem jak wysokie docelowo mają być.
Krokosmie i rdest to takie bylinowe miękkie. Może do tych kiścieni jakieś trawy znajdziesz. Na razie wszystko musi i tak podrosnąć więc czasu na myślenie masz.

Ja dzisiaj miałam wysadzić na rabatę Twoją jeżówkę ale żeby mi się nie pomyliła zostawiam w donicy niech się ukorzeni i mus podpisać. Przypomnij mi nazwę.

pozdrawiam
Gardenarium 23:48, 25 sie 2017

Podpowiadałam kanny o ciemnych liściach. Ma być dżnugla Egzotyczna.

Instagram Ogrodowiska
kasiek 12:50, 26 sie 2017

eee_taam napisał(a)

u ciebie chyba najwiecej spotkań sie odbyło przez te lata ...to zaleta dojrzalszego ogrodu ...ja ciagle na robocie ...ogród teraz ogarniam bo lezał przez upału odłogiem no i w remontach siedzę ...oby we wrzesniu sie nam udało spotkac bedzie gut

Nie Justyś - to cecha człowieka. U mnie zawsze było pełno ludzi - znajomych, przyjaciół, ludzi z pracy a teraz z forum... Ja jestem osoba która się realizuje gromadząc ludzi i zacieśniając więzy między nimi. Bywali przed demolką w trakci i po, czas nie miał znaczenia... Dziś mamy przyjaciół, jutro rodzinę, za tydzień też i tak w kółko...
Wrzesień u mnie jeszcze mocno spotkaniowy, będziemy się zgrywac - jak nie w tym to w przyszłym roku (jesienią organizujemy przyjęcia urodzinowo imieninowe i świętujemy zmiane pracy męża). Bedziemy w kontakcie
kasiek 12:50, 26 sie 2017

abiko napisał(a)
Cudowne spotkanie Kasiula Konrad sie nawet pod Konewke ubrał Kondzio całusy wiesz ze cię lubię a akwarium masz cudne już ci to mówiłam rabat ognista.. Fajnie

Kondzio zawsze wie jak sie pokazać I fajnie się w ogrodzie komponuje
kasiek 12:51, 26 sie 2017

mira napisał(a)
Kasia ja myślałam że Ty odpoczywasz dziś bo ogród odpicowany na maksa i widać tę robotę, z nami też miałaś zawrót więc zmęczenie na pewno. A Ty szalona jesteś i już rabata w działaniu - no szok to ja już za Tobą nie nadążam.
Mam wątpliwości czy aby ten zestaw roślin będzie pasował. Kiścienie to pasują do takich wrzosowatych klimatów - nie wiem jak wysokie docelowo mają być.
Krokosmie i rdest to takie bylinowe miękkie. Może do tych kiścieni jakieś trawy znajdziesz. Na razie wszystko musi i tak podrosnąć więc czasu na myślenie masz.

Ja dzisiaj miałam wysadzić na rabatę Twoją jeżówkę ale żeby mi się nie pomyliła zostawiam w donicy niech się ukorzeni i mus podpisać. Przypomnij mi nazwę.

pozdrawiam

Milkshake
Nareszcie miałam wizję, dziś skonczyłam zaraz wkleje coś
kasiek 12:53, 26 sie 2017

Gardenarium napisał(a)
Podpowiadałam kanny o ciemnych liściach. Ma być dżnugla Egzotyczna.

Sa kany, kiścienie, krokosmie, bordowe krzewuszki, i dąbrówki, begonie, róże irgi... Pamietałam oczywiście