Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Bogdzia 21:04, 18 cze 2018

Fajnie miec taką rodzinkę jeżyków. U mnie dawniej stale widziałam a ostatnio jakos nie ale dawniej do nocy siedziałam w ogrodzie , one wieczorem wychodziły a teraz uciekam wczesniej do domu. W każdym bądź razie śliczne malenstwa.Ja równiez sie cieszę ze sie w końcu spotkałyśmy chociaz zawsze wydawałas mi się znana , tak jak Sylwia.
Agania 21:08, 18 cze 2018

kasiek napisał(a)

Boskie nie? I pies już im nic nie robi W rogu działki mam kompostownik i góre patyków by się w nich chowały - chyba im dobrze
Polecam Ci jeszcze takie coś dla relaksu

Kasieńko...w kompostowniku będą miały dom jak w raju

Takie jacuzzi to moje marzenie...ale teraz uzbierałam na termomixa
Katkak 21:30, 18 cze 2018

O mały włos, a przegapiłabym jeżyki, ale słoooodkieeeee .
ewsyg 21:46, 18 cze 2018

Kasiu, dawno u ciebie nie byłam a tutaj jest tak cudnie. Drzewa już takie wysokie. Pięknie wkomponowałaś lustro, bosko to wygląda. Urocze zakątki stworzyłaś.Hortensje są takie delikatne. Najbardziej zaskoczyły mnie róże.

Pozdrawiam i urlopuj się
Urszulla 14:46, 19 cze 2018

kasiek napisał(a)

Miałam panów od kostki - jak zobaczyli lustro to uznali że po pijaku to by zaraz w nie weszli
Faktycznie złudzenie niesamowite,,,
A początki były takie...

Tym lustrem wycisnęłaś z tego miejsca wszystko ale wisienką moim zdaniem nie kest lustro ale ta furtka i to otoczenie odbite w lustrze. Ciekawe jakie będą jesienne,zimowe i wiosenne widoki
kasiek 21:07, 20 cze 2018

Katkak napisał(a)
Kasieńka uwielbiam ten Twój busz, a lustro to taka wisienka na torcie . Koniecznie musisz zrobić sobie przy nim focie i może o zmianie awatarka pomyśleć? To lustro to teraz taki znak firmowy . Zresztą lustra zawsze były u Ciebie znakiem firmowym, ale to teraz to już przeszło najśmielsze oczekiwania, bajka . Fajnie łuczek winnikiem porasta. Wiesz, że także mam tą pstrokatą różyczkę? Buziole Kochana.

Oj dobrze że się spotkamy bo mam straszne zaległości u Ciebie
Awatarka nie koniecznie będę zmieniać, jestem sentymentalna i nie lubię zmian Ale focie oczywiście zrobię

kasiek 21:10, 20 cze 2018

Bogdzia napisał(a)
Fajnie miec taką rodzinkę jeżyków. U mnie dawniej stale widziałam a ostatnio jakos nie ale dawniej do nocy siedziałam w ogrodzie , one wieczorem wychodziły a teraz uciekam wczesniej do domu. W każdym bądź razie śliczne malenstwa.Ja równiez sie cieszę ze sie w końcu spotkałyśmy chociaz zawsze wydawałas mi się znana , tak jak Sylwia.

To już drugi raz, kilka lat temu też mieliśmy młode
Jak się bywało sporo na forum to znajomość wirtualna zdaje się być realna
kasiek 21:10, 20 cze 2018

Agania napisał(a)

Kasieńko...w kompostowniku będą miały dom jak w raju

Takie jacuzzi to moje marzenie...ale teraz uzbierałam na termomixa

No i super, jest dalej o czym marzyć
kasiek 21:11, 20 cze 2018

Katkak napisał(a)
O mały włos, a przegapiłabym jeżyki, ale słoooodkieeeee .

A jak kłuły Mieliśmy podwójne rękawice...
kasiek 21:13, 20 cze 2018

ewsyg napisał(a)
Kasiu, dawno u ciebie nie byłam a tutaj jest tak cudnie. Drzewa już takie wysokie. Pięknie wkomponowałaś lustro, bosko to wygląda. Urocze zakątki stworzyłaś.Hortensje są takie delikatne. Najbardziej zaskoczyły mnie róże.

Pozdrawiam i urlopuj się

No jak na tak krótki czas to faktycznie przeszłam sama siebie z pomysłowością Ale co nie robi adrenalina