Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 20:12, 18 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dużo się dzieje

Nie wiem jak długo to jeszcze potrwa bo siły mi się kończą, ale najwyżej do reszty będzie ekipa
sylwia_slomc... 20:15, 18 paź 2018

kasiek napisał(a)

Nie wiem jak długo to jeszcze potrwa bo siły mi się kończą, ale najwyżej do reszty będzie ekipa
My dopiero w sobotę będziemy coś zaczynać przygotowywać, do jutra mieli dać znać, ale na razie cisza
Anitka 20:28, 18 paź 2018

kasiek napisał(a)

A mnie tak, i to bardzo - zobacz jak był brązowy.

To kamerzysta co był ostatnio dał mi taką sugestię bo kamera zielonego tak nie łapie.

To ten kamerzysta to chyba rzeczywiście jakiś artysta, że nawet nad trzepakiem się pochylił Panowie takich rzeczy to nie zauważają przeważnie.

Tu się nie dzieje tu galopuje
kasiek 20:32, 18 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
My dopiero w sobotę będziemy coś zaczynać przygotowywać, do jutra mieli dać znać, ale na razie cisza

Napisałam do niego, jak sie odezwie to od razu dam Ci znać (jak zawsze zreszta )
kasiek 20:34, 18 paź 2018

Anitka napisał(a)

To ten kamerzysta to chyba rzeczywiście jakiś artysta, że nawet nad trzepakiem się pochylił Panowie takich rzeczy to nie zauważają przeważnie.

Tu się nie dzieje tu galopuje

Straszna mnie wena męczy , szkoda że sił nie starcza. A jeszcze mam w końcu postawiony drewniany garaż na rowery i dzieki temu miejsce z kompostownikiem zyskało.
Co do kolorowania to faktycznie - miał spore wyczucie, a ja juz tak się przyzwyczaiłam że przestałam go widzieć. No i kolejna osoba przyczyniła się do zmian
mira 21:52, 18 paź 2018

Śledzę zmiany i nieustanną pracę - mnie już siły odleciały dziś jak mucha w smole w ogrodzie się krzątałam

jak Ty zimę wytrzymasz to nie wiem w tym natłoku prac.

pozdrawiam
kasiek 07:17, 19 paź 2018

mira napisał(a)
Śledzę zmiany i nieustanną pracę - mnie już siły odleciały dziś jak mucha w smole w ogrodzie się krzątałam

jak Ty zimę wytrzymasz to nie wiem w tym natłoku prac.

pozdrawiam

Mirciu z Darcią mam tyle roboty że nie będę się nudzić, strasznie ciężko jej nauka idzie. Poza tym mam nowe postanowienie - będę uczyć się relaksu
kasiek 17:29, 19 paź 2018

No to ruszyła akcja kamienna

Z parę dni to zajmie, byle bylo ciepło...
kasiek 08:23, 21 paź 2018

Kocham kamień, ma w sobie niesamowita elegancję... Wczoraj ekipa wbudowała mi krawężniki na nowy salon i przywiozła tone żwiru by było na czym podłogę montować (ma być drewniana).
A ja położyłam juz większą część kamienia (ma byc na wys 2,5m), w pn skończę
Szafir 09:55, 21 paź 2018

Katkak napisał(a)
A mnie ten trzepak nigdy nie raził.

Masz racje Katka, trzepak kolorem korespondowal przynajmniej z widoczna altana i innymi drewnianymi elementami w ogrodzie a teraz KONKURUJE z otaczajaca zielenia. Farba zielona nigdy nie wpisze się dobrze, bo jej kolor sie nie zmienia a zielen drzew i krzewow zmienia się w zaleznosci od pory roku i kolor trzepaka zawsze bedzie razil i nie wpasuje sie w otaczająca zielen. Analogicznie - nie daje sie zielonych donic do kwiatow domowych . Zelane zasady estetyki i doboru kolorow.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies