Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

mira 22:19, 21 paź 2018

Kasia co to ja czytam - że ogród zimowy Ci się ziści - ale się cieszę - gratuluję sponsora.
Nie wiem czy pamiętasz kto Ci o tym ogrodzie gadał .

A jeszcze niedawno pisałaś, że już koniec -no ale to było chyba rok temu czyli dawno.

O trzepaku też się wypowiem a co. Jakaś znana projektantka mówiła że sztuką jest z czegoś brzydkiego w ogrodzie zrobić gwiazdę albo zrobić z tego ładnie - nie poprzez wywalenie. Ja sobie czasem o tym przypominam. A trzepak - no to jest hit - znak rozpoznawczy znaczy logo tylko musisz się tam przewiesić

pozdrawiam
kasiek 22:58, 21 paź 2018

mira napisał(a)
Kasia co to ja czytam - że ogród zimowy Ci się ziści - ale się cieszę - gratuluję sponsora.
Nie wiem czy pamiętasz kto Ci o tym ogrodzie gadał .

A jeszcze niedawno pisałaś, że już koniec -no ale to było chyba rok temu czyli dawno.

O trzepaku też się wypowiem a co. Jakaś znana projektantka mówiła że sztuką jest z czegoś brzydkiego w ogrodzie zrobić gwiazdę albo zrobić z tego ładnie - nie poprzez wywalenie. Ja sobie czasem o tym przypominam. A trzepak - no to jest hit - znak rozpoznawczy znaczy logo tylko musisz się tam przewiesić

pozdrawiam

No taką mam nadzieję ale od razu wyjaśniam że sponsorowany jest m.in. szkielet drewniany bez szyb i inne tam rzeczy. Szyby zamawiam sama ale na tyle to mam odłożone, po całości nie dawałam rady Czasami mam jeszcze wrażenie że śnię, zgłaszając swój udział nawet nie przeszło mi przez myśl że taki może być rezultat. Podobno taka akcja jest pierwszy raz

Oczywiście ze pamiętam kto mi to w głowie zaczepił, i to ja mam głowę pełną pomysłów? Nie, ja tylko realizuje wasze pomysły!

Co do trzepaka - to ja się nie piszę na taki show - przecież przy mojej długości to łbem o trawnik szorować bedę, wtedy na pewno taki widok będzie hitem
mira 23:28, 21 paź 2018

kasiek napisał(a)

No taką mam nadzieję ale od razu wyjaśniam że sponsorowany jest m.in. szkielet drewniany bez szyb i inne tam rzeczy. Szyby zamawiam sama ale na tyle to mam odłożone, po całości nie dawałam rady Czasami mam jeszcze wrażenie że śnię, zgłaszając swój udział nawet nie przeszło mi przez myśl że taki może być rezultat. Podobno taka akcja jest pierwszy raz

Oczywiście ze pamiętam kto mi to w głowie zaczepił, i to ja mam głowę pełną pomysłów? Nie, ja tylko realizuje wasze pomysły!

Co do trzepaka - to ja się nie piszę na taki show - przecież przy mojej długości to łbem o trawnik szorować bedę, wtedy na pewno taki widok będzie hitem

No coś Ty z górnej belki dasz radę
Pierwszy raz ? a to może jakiś stały element - kurcze to ja też zimowy ogród chcę mój sponsor mówi, że najpierw musimy płot wymienić a potem znów coś wynajdzie.

Kasia dobre i to najważniejsze że miało nie być a będzie - ja czekam wiesz na co az ogród dalej się posunie - dobrze że zima idzie to odpoczniesz
kasiek 07:20, 22 paź 2018

mira napisał(a)

No coś Ty z górnej belki dasz radę
Pierwszy raz ? a to może jakiś stały element - kurcze to ja też zimowy ogród chcę mój sponsor mówi, że najpierw musimy płot wymienić a potem znów coś wynajdzie.

Kasia dobre i to najważniejsze że miało nie być a będzie - ja czekam wiesz na co az ogród dalej się posunie - dobrze że zima idzie to odpoczniesz

Na razie to jeszcze sfera marzeń, choc z dnia nadzień coraz bardziej realna sie staje. Nie będzie to jednak to do końca to o czym marzyłam, bo eM nawet nie chce słyszeć o wybiciu w domu ściany, tak więc przejście będzie tylko od ogrodu, ale.... czas będzie płynąć i kto wie
Mala_Mi 10:08, 22 paź 2018

kasiek napisał(a)

No jak nie jak tak :
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3614-ogrod-pelen-zludzen-i-niespodzianek?page=654

ha ha ha.. i jak to zlikwidować???

sylwia_slomc... 10:12, 22 paź 2018

Mala_Mi napisał(a)

To są piękne wspomnienia, po co likwidować
malgorzata_s... 10:32, 22 paź 2018

Kasia hamuj ciut albo i nie bo niosą cię marzeniaBuziaki a salon mnie zachwyca
kasiek 11:41, 24 paź 2018

Mala_Mi napisał(a)

To - to rozumie że chodzi o trzepak - jest rozwiązanie - nie usuwać i wspominać, wspominać
kasiek 11:42, 24 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

To są piękne wspomnienia, po co likwidować

Myślę że chodziło o trzepak
kasiek 11:45, 24 paź 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasia hamuj ciut albo i nie bo niosą cię marzeniaBuziaki a salon mnie zachwyca

Gosieńko jak zwolnie to już nie ruszę bo siły mi starczy może jeszcze na parę dni - ale myślę że wtedy najważniejsze będzie zrobione
Skończyłam lustra - docelowe położenie będzie później, jak zrobie donice z itonga Kamień położony. Widoki z lustra są super, tyle że starym aparatem nie ostre... Okna oczywiście nie tu będą stały