Masz śnieg jeszcze? No prosze a zawsze to u Ciebie było cieplej
Tak te biele to zgapiam od Ciebie właśnie moja Inspiracjo Stasznie są eleganckie i świeże, powoli odchodzę od brążów...
Masz juz ogród wypucowany na glanc, mój to w może w maju dopiero tak bedzie wygladał, na pewno nas czeka renowacja trawy w dużej części ogrodu.
Oby we wtorek pogoda Wam dopisała
We wtorek zapowiada sie kicha, lepiej w kolejnych dniach więc może byc jednodniowy obsuw. Panom temperatura nie przeszkadza do -4
W sumie wiele roboty nie będzie bo to tylko betonowanie stop pod salon kominkowy. Ze spa jeszcze nic nie robię.
Faktycznie nie ma juz śladu po zimie - zrobiło sie bardzo wiosennie i nastrojowo Zresztą za miesiąc to ja nie będę łapać zakrętu, szykuje sobie urlop
zalety mniejszych ogrodów Trzymam kciuki za Ciebie, masz teraz super kondycje to migiem wyczyścisz ogród
Donice też mi się podobają - opłaciła się robota
No to jutro zapowiada sie walka z pogodą - ale trudno - ekipa sie nie wystraszyła temperatur i na jutro zapowiedziała
A ja rozpieszczam sie dodatkami - tym razem bibeloty na kominek
Idealnie pasująca lampa do salonu (ta będzie na żarówki) - po prawe stronie świecznik. Prad puszczę przez budę psa (widać otwór w murze)