Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

sylwia_slomc... 20:33, 13 lut 2019

Aaa czyli podobnie jak u nas donice To już wiem. Sprawdza się takie podniesienie jednego w stosunku do drugiego, przynajmniej u nas
a przez tą kratkę ziemia Ci nie będzie uciekać? chyba, że deski dołem dasz lub folię...
kasiek 20:42, 13 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Aaa czyli podobnie jak u nas donice To już wiem. Sprawdza się takie podniesienie jednego w stosunku do drugiego, przynajmniej u nas
a przez tą kratkę ziemia Ci nie będzie uciekać? chyba, że deski dołem dasz lub folię...

Dołem deski + izolacja z foli drenarskiej, jeszcze trochę zejdzie.
Teraz zamawiam śliczne tabliczki na zioła (będą na pięterku) i Hamak biorę w ciepłych kolorach, na kratkach powieszę w tym kolorze parę ozdobnych doniczek całość będzie kolorowa i smakowita
Katkak 21:36, 13 lut 2019

Kasia idziesz jak burza i nic Cię nie zatrzyma. Nie ma dla Ciebie rzeczy niemożliwych. Nie da się? A co to znaczy? Nie mam czasu? Jak się chce, to czas się znajdzie. No i jak Cię nie kochać?;-
Agania 10:16, 14 lut 2019

Fantastyczne postępy w pracach, kiciusie rewelka
Nowy wymiar warzywnika świetnie się wpasował...będzie petarda

Dziękuję za pomoc w technicznych problemach, że napisałaś do Danusi, myślałam, że już straciłam mój pamiętnik ogrodowy na ogrodowisku

Buziaki
Judith 12:10, 14 lut 2019

Droga Kasiu, przez Ciebie wczoraj nie zrobiłam nic z zaplanowanych prac. Absolutnie nic. Niemal cały dzień przeglądałam Twoje wątki i żadna siła nie mogła mnie oderwać od lektury.
Zachwycił mnie Twój ogród (choć ja preferuję inny styl, ale to wszak bez znaczenia ), jego okazałość i swojskość jednocześnie, sposób zagospodarowania przestrzeni, ilość rozwiązań wzbogacających przestrzeń (lustro i prowadzącą do niego ścieżkę mam zamiar bezczelnie *odgapic* ). Zachwyciły mnie Twoje dzieła i - przede wszystkim - zapał i chęć do nieustannych działań. Mój sędziwy sąsiad obserwując mnie i małżonka mego przy pracy w ogrodzie mawia, że własna praca nad upiększaniem przestrzeni wokół siebie nadaje życiu sens . Coś w tym jest.
Wsiąkłam w Twój wątek i staję się niniejszym wiernym obserwatorem dalszych Twoich poczynań. Pozdrawiam serdecznie, dziękuję za mnóstwo inspiracji i pozytywne emocje, jakie wzbudza we mnie lektura Twojego ogrodowego pamiętnika.
kasiek 18:23, 15 lut 2019

Katkak napisał(a)
Kasia idziesz jak burza i nic Cię nie zatrzyma. Nie ma dla Ciebie rzeczy niemożliwych. Nie da się? A co to znaczy? Nie mam czasu? Jak się chce, to czas się znajdzie. No i jak Cię nie kochać?;-

Jakie słodkie Walentynkowe kocham Cie od Ciebie - ze wzajemnością Słoko Ty moje

Zatrzyma mnie postrzał - na razie daję radę ale to przerzucanie ziemi mnie dobija
kasiek 18:24, 15 lut 2019

Agania napisał(a)
Fantastyczne postępy w pracach, kiciusie rewelka
Nowy wymiar warzywnika świetnie się wpasował...będzie petarda

Dziękuję za pomoc w technicznych problemach, że napisałaś do Danusi, myślałam, że już straciłam mój pamiętnik ogrodowy na ogrodowisku

Buziaki

Nie ma sprawy, popołudniami zasuwam przy konstrukcji warzywnika, juz jestem prawie na finiszu, ledwo żyję Jeszcze troche zostało a potem bawie się w sadzenie
kasiek 18:56, 15 lut 2019

Judith napisał(a)
Droga Kasiu, przez Ciebie wczoraj nie zrobiłam nic z zaplanowanych prac. Absolutnie nic. Niemal cały dzień przeglądałam Twoje wątki i żadna siła nie mogła mnie oderwać od lektury.
Zachwycił mnie Twój ogród (choć ja preferuję inny styl, ale to wszak bez znaczenia ), jego okazałość i swojskość jednocześnie, sposób zagospodarowania przestrzeni, ilość rozwiązań wzbogacających przestrzeń (lustro i prowadzącą do niego ścieżkę mam zamiar bezczelnie *odgapic* ). Zachwyciły mnie Twoje dzieła i - przede wszystkim - zapał i chęć do nieustannych działań. Mój sędziwy sąsiad obserwując mnie i małżonka mego przy pracy w ogrodzie mawia, że własna praca nad upiększaniem przestrzeni wokół siebie nadaje życiu sens . Coś w tym jest.
Wsiąkłam w Twój wątek i staję się niniejszym wiernym obserwatorem dalszych Twoich poczynań. Pozdrawiam serdecznie, dziękuję za mnóstwo inspiracji i pozytywne emocje, jakie wzbudza we mnie lektura Twojego ogrodowego pamiętnika.

Szalenie mi miło to czytać bo nie przypuszczałam że swoja praca wywieram takie wrażenie - ale to bardzo pozytywna energia i się cieszę że dzieląc sie nią, wnoszę coś nowego do życia innych
Styl to charakter osoby, coś bardzo osobistego i jeżeli dana osoba na nas dobrze oddziałowe to odmienność stylu nie będzie miała znaczenia.
Odgapiaj do woli, to wspaniałe uczucie kiedy inni chcę cie naśladować
Postaram się nie zawieść i nadal snuć swoją szaloną opowieść
Agania 19:11, 15 lut 2019

Kasiu uważaj na siebie....wiesz co możesz stracić..ja już jestem wyautowana u mnie rehabilitacja na nonstopie
Wiesz też się nie poddaję...ale to dzięki Tobie

Co będziesz miała w warzywniaku...kupisz sadzonki czy będziesz siała
prosto z nasion...kupiłam dzisiaj trochę nasionek w taśmie
malgorzata_s... 19:34, 15 lut 2019

Zazdroszczę że już zima od Was zwiała. U mnie nic jeszcze robić się nie da. Śnieg stopił się tylko od południa ale mokro niesamowicie. No i znalazłam pierwszego krokusa. U Ciebie robota wre i zmiany znowu piękne. Buziaki