Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

deszczowymaj 21:06, 09 mar 2019

Taki był projekt, jeszcze brakuje zaslonek, no i oczywiście jakuzzi ogrodowego

Łał
Wersja mega ekskluzywna
już zazdroszczę wypoczynku w takim cudeńku
kasiek 21:22, 09 mar 2019

deszczowymaj napisał(a)

Łał
Wersja mega ekskluzywna
już zazdroszczę wypoczynku w takim cudeńku

Do oglądania w kwietniu Mam nadzieję
Doranma 22:35, 09 mar 2019

Trudno dobrać słowa podziwu, jestem zauroczona rozmachem z jakim wprowadzasz zmiany! Żal mi tylko, że nowa altana zasłoniła tajemniczy domek pod drzewami
Pozdrawiam!
kasiek 23:52, 09 mar 2019

Doranma napisał(a)
Trudno dobrać słowa podziwu, jestem zauroczona rozmachem z jakim wprowadzasz zmiany! Żal mi tylko, że nowa altana zasłoniła tajemniczy domek pod drzewami
Pozdrawiam!

Z starą altaną to powazna sprawa. Myslę o jej o przeniesieniu ale nie wiem czy się uda. Jeżeli da się to zrobić to myśleliśmy ją cofnąć w głąb (do płotu sąsiada) Wtedy roslinność da się przed i po sprawie. Ale nie wiem czy wyjdzie więc się nie napalam.

Zresztą może też się okazać że po zdjęciu blachy i wyjęciu maneli jest tak wszystko zgnite że nabędziemy nowy domek.

Muszę na razie zwolnic bo jak sama zauważasz mam straszny rozmach. Stara altana to kolejna inwestycja ale najpierw muszę skończyć te co zaczełam, bo finansowo i wytrzymałościowo nie wydole.

Mam plan i wizję ale mam też czerwony przycisk- Zwolnij - wszystko w swoim czasie, pewnie i tak w tym roku dokonam kolejnych zmian
Katkak 06:56, 10 mar 2019

kasiek napisał(a)

Z starą altaną to powazna sprawa. Myslę o jej o przeniesieniu ale nie wiem czy się uda. Jeżeli da się to zrobić to myśleliśmy ją cofnąć w głąb (do płotu sąsiada) Wtedy roslinność da się przed i po sprawie. Ale nie wiem czy wyjdzie więc się nie napalam.

Zresztą może też się okazać że po zdjęciu blachy i wyjęciu maneli jest tak wszystko zgnite że nabędziemy nowy domek.

Muszę na razie zwolnic bo jak sama zauważasz mam straszny rozmach. Stara altana to kolejna inwestycja ale najpierw muszę skończyć te co zaczełam, bo finansowo i wytrzymałościowo nie wydole.

Mam plan i wizję ale mam też czerwony przycisk- Zwolnij - wszystko w swoim czasie, pewnie i tak w tym roku dokonam kolejnych zmian

Zwolnij, zwolnij Słonko. Jak się dziś czujesz? Boję się o Twój kręgosłup po tych itongach. Super by było gdyby dało się domek przenieść. Ale byłoby miejsca na roślinki. To dobry pomysł
kasiek 07:17, 10 mar 2019

Katkak napisał(a)

Zwolnij, zwolnij Słonko. Jak się dziś czujesz? Boję się o Twój kręgosłup po tych itongach. Super by było gdyby dało się domek przenieść. Ale byłoby miejsca na roślinki. To dobry pomysł

Noc była okropna, u nas nawałnica z burzą, nie spałam do 2.30 wyglądając za okno czy budowa stoi Na szczęście egzamin zdany - mocowania dobre

Kręgosłup ok, itongi będąc na zime w domu bardzo wyschły i zrobił się o niebo lżejsze. Na szczęście z ich noszeniem nie miałam większych problemów.

Kasia zwalniam - stąd mówię o przyciku Stop, jest dopiero marzec a ja zmieniłam pół ogrodu

Myslę ze przestawienie domku to sprawa wakacji, trudne ale mozliwe
Katkak 08:09, 10 mar 2019

Kasia wrzuciłam u siebie zdjęcia altany, ale takie które znalazłam na już. Później zrobię Ci porządne zdjęcia.
Iwonka 08:25, 10 mar 2019

kasiek napisał(a)
Z róznych ujęć

Kasiu altana fantastycznie wpasowała się w ogród, zakryła nieco nogi podkrzesanych drzew i teraz pięknie wystają zza daszku

Ile się u ciebie dzieje kobieto!!! Przeczytałam ostatnie tygodnie, niesamowite zmiany i popatrz jak dobra organizacja sprawia, że tyle da się ogarnąć. Zdrowia kochana, by dalej tak pięknie szło
sylwia_slomc... 10:22, 10 mar 2019

Czytam, ze po nocy żyjesz, ja poszłam spać dopiero przed 4.00 rano Antenę na sznurze mocowaliśmy po ciemku do drugiego okna by ją z szyby ściągnąć i tak wisi, części programów nie mam, na dach wyjść się nie da bo wieje nadal.....jak tak dalej pójdzie to jako ostatnia w Polsce będe oglądac nasz odcinek
Na szczęście okno całe
kasiek 14:46, 10 mar 2019

Katkak napisał(a)
Kasia wrzuciłam u siebie zdjęcia altany, ale takie które znalazłam na już. Później zrobię Ci porządne zdjęcia.

Dzieki widziałam