Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

sylwia_slomc... 20:45, 11 mar 2019

Swój do Swego ciągnie
Milka 06:58, 12 mar 2019

kasiek napisał(a)
Przez te wichury dziś nie dane było skończyć roboty, masakra bo znów muszę wziąć urlop. Ale z wiatrem trudno wygrac - dach jest lekki i trzeba uważać by go nie wygieło. Dodatkowo poszły wzmocnienia wszędzie gdzie się dalo jeszcze zrobić, te huragany naprawdę przerażają.
3/4 dachu zamontowane, mam nadzieję że nawałnica nie będzie mu straszna.

Fajnie doświetlone tym poliwęglanem
A z salonu taki widoczke

Po prostu fantastycznie
Ale zwariowana aura, to już wcale mnie nie cieszy
kasiek 07:42, 12 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Swój do Swego ciągnie

Choć na dłuższą metę to byśmy się tak napędzały wzajemnie że świat to byłby za mało
kasiek 07:47, 12 mar 2019

Milka napisał(a)

Po prostu fantastycznie
Ale zwariowana aura, to już wcale mnie nie cieszy

Nawet nie wiesz jak mnie to cieszy bo ja jestem zachwycona i szczęśliwa Strasznie bałam się tego wszystkiego ale sie udało. Teraz kiedy jeszcze wiem że usunę stara altanę to wszystko mi w duszy gra Pewnie że zawsze bedzie mi jej żal bo mam do niej sentyment ale jak wczoraj zobaczyłam pod jakim nachyleniem są jej główne krokwie to wiem że nie będę ryzykować.
Przed i po

Agania 08:20, 12 mar 2019

Kasiu i problem ze starą altaną sam Ci się rozwiązał...altanka długo Wam służyła teraz jest
od razu lepiej ze świeżym powiewem w ogrodzie z nowoczesnym trendem
i zasłonkami...a i Wojtek zrozumie, że z dnia na dzień stara altanka
będzie się rozsypywać więc działaj

Zauważyłam, że kształt trawnika przyjął formę okręgu jak super to wyszło...ale niespodzianka z tym śniegiem

kasiek 08:31, 12 mar 2019

Agania napisał(a)
Kasiu i problem ze starą altaną sam Ci się rozwiązał...altanka długo Wam służyła teraz jest
od razu lepiej ze świeżym powiewem w ogrodzie z nowoczesnym trendem i zasłonkami...a i Wojtek zrozumie, że z dnia na dzień stara altanka
będzie się rozsypywać więc działaj...ale niespodzianka z tym śniegiem

Wiesz Agaciu on nie ma sentymentu do starej bo nie lubi starych zgnitych rzeczy lecz mysli że tak będzie taniej Ale mam już dobry pomysł który go przekona i jak wróci to spróbujemy podziałać - bo teraz już musi byc on, ja nie mam więcej na takie rzeczy urlopu
Iwonka 08:41, 12 mar 2019

Agania napisał(a)
od razu lepiej ze świeżym powiewem w ogrodzie z nowoczesnym trendem
i zasłonkami...a i Wojtek zrozumie, że z dnia na dzień stara altanka
będzie się rozsypywać więc działaj

Zauważyłam, że kształt trawnika przyjął formę okręgu jak super to wyszło...ale niespodzianka z tym śniegiem

Dokładnie Agatko, fajny ten okręg wyszedł, ogród przez to wydaje się mieć "kwadratowe" proporcje Z altanką to samo, choć łzy lecą pora na zmiany...
Może ktoś jeszcze da jej drugie życie...
sylwia_slomc... 10:33, 12 mar 2019

kasiek napisał(a)

Choć na dłuższą metę to byśmy się tak napędzały wzajemnie że świat to byłby za mało

Ale jaki by był zagospodarowany
sylwia_slomc... 10:37, 12 mar 2019

Super będzie jak podopieszczasz jeszcze detalami bedzie miodzio, a umesz dopieścic widziałam jak byłyśmy na nagraniach
kasiek 11:22, 12 mar 2019

Iwonka napisał(a)

Dokładnie Agatko, fajny ten okręg wyszedł, ogród przez to wydaje się mieć "kwadratowe" proporcje Z altanką to samo, choć łzy lecą pora na zmiany...
Może ktoś jeszcze da jej drugie życie...

Myslę o 2 osobach które odnawiają takie starocie Zobaczymy, sporo załatwień przede mną...