KasiaBawaria
15:43, 19 lis 2016
Moze glupie pytanie i nie wiem, czy zadalam je w odpowiednim watku.Ale szukam i szukam i nie moge znalezc. Poszukuje inspiracji zywoplotowych, ekranow, dzielenia ogrodu zywoplotami. I pewnie sa tu watki forumowiczow, ktorzy maja takie rozwiazania w swoich ogrodach. Moze ktos by mi podpowiedzial, w ktorym watku znajde jakies fotki pokazujace dzielenie ogrodu roslinami?W watku o iglastych, lisciastych bylam. Chodzi mi raczej o wasze prywatne watki. Bylabym wdzieczna za linki do takich tematow. 
Mam prostokatna czesc ogrodu z mlodym czerwonym bukiem, cietym na kuliste drzewko. Chcialabmy to jakos przedzielic, mysle by poprostu w poprzek dac waski ekran z graba, ale moze zamiast prostej linii, zrobilabym jednak cos innego, tylko brak mi inspiracji.Z gory dziekuje.

Mam prostokatna czesc ogrodu z mlodym czerwonym bukiem, cietym na kuliste drzewko. Chcialabmy to jakos przedzielic, mysle by poprostu w poprzek dac waski ekran z graba, ale moze zamiast prostej linii, zrobilabym jednak cos innego, tylko brak mi inspiracji.Z gory dziekuje.