Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielona przestrzeń

Zielona przestrzeń

Piotr_ 21:00, 27 mar 2018

gorzej bo teraz pada deszcz ze śniegiem kostka robi się biała
koliber 21:04, 27 mar 2018

Piotr_ napisał(a)
gorzej bo teraz pada deszcz ze śniegiem kostka robi się biała

Nie zazdroszczę, ale i obawiam się jutrzejszego porannego widoku za oknem u mnie w takim wypadku
AgataM 21:04, 27 mar 2018

koliber napisał(a)

To tak, co by nudno nie było Ja już nie mogę w domu wysiedzieć Chcę wiosny, chcę aby nie padało i ziemia obeschła Wiesz ile mi się roślin nazbierało do posadzenia??? Nie wiem kiedy ja to ogarnę
Muszę jeszcze roślinki dla Piotra skompletować na wymianę i nie ma jak

Szkoda, że w Jasionce się nie spotkałyśmy... Podobne mamy spojrzenie na ogród i gust Nie wiem jak Ty ale ja mam bardzo dużo pracy i muszę dobrze się zorganizować żeby wszystko zrobić. Ale podchodzę do tego bardzo ambitnie
koliber 21:20, 27 mar 2018

AgataM napisał(a)

Szkoda, że w Jasionce się nie spotkałyśmy... Podobne mamy spojrzenie na ogród i gust Nie wiem jak Ty ale ja mam bardzo dużo pracy i muszę dobrze się zorganizować żeby wszystko zrobić. Ale podchodzę do tego bardzo ambitnie

Szkoda

Co do pracy, to ja bym już przynajmniej chciała roślinki mieć posadzone Bądź co bądź to przecież już prawie koniec marca, a prace ogrodowe jak stały, tak stoją
AgataM 22:23, 27 mar 2018

koliber napisał(a)

Szkoda

Co do pracy, to ja bym już przynajmniej chciała roślinki mieć posadzone Bądź co bądź to przecież już prawie koniec marca, a prace ogrodowe jak stały, tak stoją

Mam do przycięcia dużo róż i hortensji, obciąć muszę trawy, zrobić kanciki, planuje nowe rabatki, wsadzić róże, wysypać korę...... A u mnie jeszcze w niektórych miejscach jeszcze troszkę śniegu leży.... A co zrobię jak nagle mocniej przygrzeje? Z językiem na brodzie będę latać, żeby to wszystko zrobić, zanim listki się pojawią
koliber 07:05, 28 mar 2018

AgataM napisał(a)

Mam do przycięcia dużo róż i hortensji, obciąć muszę trawy, zrobić kanciki, planuje nowe rabatki, wsadzić róże, wysypać korę...... A u mnie jeszcze w niektórych miejscach jeszcze troszkę śniegu leży.... A co zrobię jak nagle mocniej przygrzeje? Z językiem na brodzie będę latać, żeby to wszystko zrobić, zanim listki się pojawią

Agatko, to podobnie jak u mnie

Do ścięcia zostały mi jedynie hortensje, lawenda i róże Kanciki i nowe rabaty ciągle czekają ech I cała reszta też czeka

koliber 07:06, 28 mar 2018

U mnie w tej chwili +1 i leniwie prószy śnieg
AgataM 13:54, 28 mar 2018

koliber napisał(a)
U mnie w tej chwili +1 i leniwie prószy śnieg

Ale ta pogoda płata figle.... Gdybym nie miała ogrodu nie przejmowałabym się nią tak bardzo.
Anda 13:56, 28 mar 2018

U mnie pada U mnie tez tak jest, ze gdybym nie miala ogrodu, to bym sie pogoda tak bardzo nie przejmowala.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
koliber 14:39, 28 mar 2018

AgataM napisał(a)

Ale ta pogoda płata figle.... Gdybym nie miała ogrodu nie przejmowałabym się nią tak bardzo.

No, straszna figlara z niej U mnie od południa już słońce świeci i jest całkiem przyjemnie Tylko, że ja nie mam czasu do ogrodu pójść