Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek

Mój ogródek

agnieszka_m 17:15, 20 sie 2017

Też tak mam
gosika67 17:42, 20 sie 2017

Patrycja zauważyłam,że podobnie zaczęłyśmy przygodę na Ogrodowisku i mamy podobnie ilość stron.
gosika67 17:47, 20 sie 2017

To nie trochę prac , robisz spore zmiany, u mnie to jest trochę prac, wywaliłam słonecznik i floksa.Floks w inne miejsce a słonecznika się pozbywam , bo mam już na szambie.Moje lilie zdrowe,może za mokro u Ciebie było?Stały we wodzie?U mnie liście też takie u niektórych róż, latem mieliśmy zgniliznę, wilgoć, grzyb itp.
Może jesień będzie lepsza?
kaz742011 18:35, 20 sie 2017

Ciężka sprawa z cebulami. Jak posadzisz to albo będziesz zadowolona albo trochę mniej .
patrycja 20:35, 20 sie 2017

zoja napisał(a)

Oj
To raczej czas kupic markera
Tez bym sie wsciekla.

Dobrze to skomentowałaś - marker
patrycja 20:36, 20 sie 2017

Aurelllia napisał(a)
o kurcze Pati to nie za fajnie - ale nie załamuj się - ja np znalazłam sposób na mylące kartony - jak kupuję ziemniaki w tych workach z dziurami to potem je sobie chomikuję, zostaje mi ich sporo i do nich wrzucam wraz z karteczką do środka, wieszam wiacie z drewnem i sobie wiszą do wrzesnia te worki mają jeszcze kolory to tym bardziej potem łatwiej odszukać

O, też dobry sposób z tymi workami i przede wszystkim karteczką w środku
patrycja 20:37, 20 sie 2017

agnieszka_m napisał(a)
Też tak mam

patrycja 20:40, 20 sie 2017

gosika67 napisał(a)
To nie trochę prac , robisz spore zmiany, u mnie to jest trochę prac, wywaliłam słonecznik i floksa.Floks w inne miejsce a słonecznika się pozbywam , bo mam już na szambie.Moje lilie zdrowe,może za mokro u Ciebie było?Stały we wodzie?U mnie liście też takie u niektórych róż, latem mieliśmy zgniliznę, wilgoć, grzyb itp.
Może jesień będzie lepsza?

Ogólnie na rabatach jest mokro, ziemia jest napita. Tak myślę że jutro wrzucę zdjęcia do działu z chorobami może coś doradzą.Dzisiaj dam spokój Mazanowi
patrycja 20:45, 20 sie 2017

kaz742011 napisał(a)
Ciężka sprawa z cebulami. Jak posadzisz to albo będziesz zadowolona albo trochę mniej .

Liczyłam na moją pamięć.Tylko nie wzięłam pod uwagę że ktoś też może poprzestawiać te kartony.
Myślałam że zapamiętam który jest który

Masz rację albo albo
kerii 23:29, 20 sie 2017

Przypadek z tulipanami podobny do mojego z daliami Też popakowałam na jesień do skrzynek i myślałam że będę pamiętać które do której włożyłam no i oczywiście na wiosnę jak przyszło do sadzenia to nie pamiętałam które to te wielkie a które mniejsze Na dodatek ciotce sprezentowałam jedną i chyba to była jedyna biała jaką miałam bo widzę że wszystkie zaczynają na różowo i fioletowa kwitnąć

Widzę że działasz przesadzeniowo u mnie tylko plany bo na działanie za gorąco było, od wczoraj na szczęście pada ale i ochłodziło się radykalnie dzisiaj tylko 15 stopni. Tak że tak źle i tak nie dobrze ale przynajmniej "samo" się podlewa