Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek

Mój ogródek

patrycja 19:23, 17 sie 2017

I taki gość
ElzbietaFranka 22:49, 17 sie 2017

Nie mam jasminowcow bo icb zapach mnie dusi i nie lubie ich zapachow wiec niec nie doradze.
Pewnie tez mozna ciac, bo kazdy krzak powinien byc odmladzany co 2 lata. Trzeba wyciac polowe starych pedow jak odbija nowe w nastepnym roku zoastawione pedy stare z poprzedniego roku.
Jak czlowiek kupi krzaki chcial y a y szybko urosly jak urosna to musi sie bawic w przycinanie. U mnie jest tak czym bardziej przytne to krzaczory bardziej rosna.

Konik bzyczek.
GorAna 23:07, 17 sie 2017

Patrycjo, przychodzę z rewizytą
Piękne bukiety zrobiłaś
Widzę, że i u ciebie ogród deszczem przyklepany. U mnie nasiało się mnóstwo trawy i siedzę w grządkach na plewieniu
Pozdrawiam
zoja 23:34, 17 sie 2017

Fajny gosc
U Ciebie pada i mokro a ja co i rusz podlewam, dzis po calym dniu hortensje mi mdlaly...
Szkoda, ze nie da sie tego po prostu wyrownac - slonca i deszczu...
Macham!
Makusia 09:18, 18 sie 2017

patrycja napisał(a)
I taki gość

Miałam ostatnio takiego gościa w łazience Czy to gryzie? Otworzyłam mu okno i postanowił wykicać, ale zastanawiałam się, co jeśli mu się w łazience spodoba i będzie chciał zostać?
AniazZielone... 09:22, 18 sie 2017

Ten zielony gość zjadł pół liści w mojej ślazówce
patrycja 18:11, 18 sie 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Nie mam jasminowcow bo icb zapach mnie dusi i nie lubie ich zapachow wiec niec nie doradze.
Pewnie tez mozna ciac, bo kazdy krzak powinien byc odmladzany co 2 lata. Trzeba wyciac polowe starych pedow jak odbija nowe w nastepnym roku zoastawione pedy stare z poprzedniego roku.
Jak czlowiek kupi krzaki chcial y a y szybko urosly jak urosna to musi sie bawic w przycinanie. U mnie jest tak czym bardziej przytne to krzaczory bardziej rosna.

Konik bzyczek.

Spróbuję tak zrobić. Jaśminowca po przekwitnięciu przycinam ale tak porządnie odmłodzony to nigdy nie był.
patrycja 18:13, 18 sie 2017

GorAna napisał(a)
Patrycjo, przychodzę z rewizytą
Piękne bukiety zrobiłaś
Widzę, że i u ciebie ogród deszczem przyklepany. U mnie nasiało się mnóstwo trawy i siedzę w grządkach na plewieniu
Pozdrawiam

Cieszę się że przyszłaś do mnie. Będzie raźniej
Zapraszam kiedy tylko masz ochotę.
patrycja 18:15, 18 sie 2017

zoja napisał(a)
Fajny gosc
U Ciebie pada i mokro a ja co i rusz podlewam, dzis po calym dniu hortensje mi mdlaly...
Szkoda, ze nie da sie tego po prostu wyrownac - slonca i deszczu...
Macham!

Na dziś znów zapowiadają deszcze. Też tego nie rozumiem, pół Polski z deszczem a pół bez deszczu.

Odmachuję dopiero teraz, cały dzień w ogrodzie spędziłam
patrycja 18:18, 18 sie 2017

Makusia napisał(a)

Miałam ostatnio takiego gościa w łazience Czy to gryzie? Otworzyłam mu okno i postanowił wykicać, ale zastanawiałam się, co jeśli mu się w łazience spodoba i będzie chciał zostać?

Kiedyś wzięłam go na ręce, ugryźć nie ugryzł tylko tak drapał.Tak jakoś "wrednie" więc położyłam go na gałęzi bzu. A wieczorem tak ładnie cykał