Straszne Co się dzieje z tą pogodą.Zimy praktycznie nie ma, zima przychodzi w maju potem nachodzą nawałnice nie burze tylko niszczycielskie nawałnice. Wszystko przewraca się do góry nogami
Wczorajsza praca szkoda że nie zrobiłam zdjęć przed. Trudno. W każdym bądź razie wyleciał wiciokrzew, dwie róże ale zostały posadzone w inne miejsce.Teraz będę myśleć co tam posadzić
Wiosną wykopywałam tulipany, podzieliłam je na grupy: czerwone, pełne, te które najbardziej mi się podobają i te ciut mniej. Miałam je w kartonach.Wczoraj poszłam zobaczyć jak wyglądają i mniej więcej planowałam gdzie jakie posadzę.I teraz nie wiem które tulipany są w którym kartonie bo nie zapisałam.
o kurcze Pati to nie za fajnie - ale nie załamuj się - ja np znalazłam sposób na mylące kartony - jak kupuję ziemniaki w tych workach z dziurami to potem je sobie chomikuję, zostaje mi ich sporo i do nich wrzucam wraz z karteczką do środka, wieszam wiacie z drewnem i sobie wiszą do wrzesnia te worki mają jeszcze kolory to tym bardziej potem łatwiej odszukać